Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU parlament

Šuica: Ovi su izbori uvod u promjenu vlasti u Hrvatskoj

dubravka šuica
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/6
30.04.2014.
u 13:15

HDZ-ovi kandidati za EU parlament, Dubravka Šuica, Ivica Tolić i Ivan Sablić u Karlovcu.

Dubravka Šuica, Ivica Tolić i Ivan Sablić, kandidati za EU parlament s koalicijske liste koju predvodi HDZ današnji su dan proveli u Karlovačkoj županiji predstavljajući program svoje liste za skorašnje izbore. Jutro su proveli družeći se s Karlovčanima na gradskoj tržnici, da bi potom održali predavanje u Gradskoj knjižnici, predstavili listu, ali i prisustvovali obilježavanju Dana grada Ozlja.

- Naša je lista posebna stoga jer na njoj imamo branitelja Ivicu Tolića, obrazovanog čovjeka koji će znati zagovarati prava branitelja, te predstavnika iseljene Hrvatske, a to je Ivan Sablić. Oni će svojim idejama, iskustvima dati doprinos onome čemu HDZ teži, a to je jačanje malog i srednjeg poduzetništva, nova radna mjesta i zapošljavanje posebno mladih. Izbori za EU parlament test su, ali i prvi  korak ka nužnoj promjeni aktualne vlasti u Hrvatskoj koja nema ideje niti projekte kojima bi Hrvatsku mogla izvući iz krize i pokrenuti stvari na bolje - kazala je Dubravka Šuica u Karlovcu.

Komentirala je kako će predloženi model outsourcinga dovesti samo do novih otkaza i povećanja broja nezaposlenih.

>>Šuica u praznoj dvorani u 38 minuta govorila 14 puta

Komentara 40

PI
pixiee
13:56 30.04.2014.

NAdam se da će HDZ pobijediti na nadolazećim izborima i napokon maknuti ove crvene s vlasti! Treba nam netko tko ima program i cilj, netko tko zna i ima sposobnosti nešto napraviti za Hrvatsku!

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:48 30.04.2014.

HDZ je pokazao da ima program, da ima sposobne i kvalitetne ljude iza kojih su rezultati, i slažem se sa gospođom Šuicom, EU izbori tek su uvod u promjenu vlasti koju narod jedva čeka!!

LL
lee_loo
13:54 30.04.2014.

koliko sam upoznata s radom hrvatskih europarlamenata po medijima se najviše ističu hdz-eovi zastupnici, pa zašto ih onda mjenjati? Samo naprijed gospodo! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije