Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno iskustvo

Studentica šokirana otkrićem u hrani u menzi: 'Došlo mi je slabo'

Zagreb: Menza u studentskom domu Cvjetno naselje
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
21.11.2017.
u 21:13

Nakon objave svjedočanstva oglasio se sanacijski upravitelj zagrebačkog SC-a

Mnogi studenti vjerojatno su barem jednom naišli na dlaku u hrani u studentskoj menzi, no ono što je jedna studentica prošlog tjedna pronašla u musaki u menzi Studentskog doma Cvjetno naselje u Zagrebu posebno je neugodno.

– To je bilo sinoć u menzi na Cvjetnom. Musaka je bila u pitanju pa nisam odmah mogla vidjeti dlake jer su bile unutra negdje. I tako dok sam jela vidjela sam prvo jednu dlaku i mislim se ‘ajde maknut ću je, nema veze’. I onda kad sam ju krenula micati izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo, doslovno - rekla je studentica za Srednju.hr.

Nakon objave svjedočanstva oglasio se sanacijski upravitelj zagrebačkog SC-a, koji je pozvao studenticu da se javi u njegov ured "zbog dodatnih informacija i pokretanja procedure kontrole kvalitete usluga u restoranu Studentskog centra u Zagrebu".

Jeste li i vi imali sličnih iskustava s hranom u studentskim menzama?

Pogledajte i galeriju o sitnim i odvratnim bićima koje svi imamo na svom tijelu, ali nećete vjerovati gdje:

Zagreb: Menza u studentskom domu Cvjetno naselje
1/7

Komentara 10

DR
Draš
21:31 21.11.2017.

Eto nije ti lako ,ovo je strašnije nego u menzi vojske S.Koreje.Odlična dva članka,samo nastavite tako.

NV
NV
22:24 21.11.2017.

Itekako ima veze Aca i članak. Aca je bez kose i fale mu dlake. E sad mjesto da Aca ima dlake ima je musaka.

NV
NV
22:26 21.11.2017.

I da,vjerojatno je neka kuharica zavukla ruku u gaće i začinila musaku iz protesta što joj je mala plaća. E sad treba obradit dlake i vidjeti čija je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije