Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trostruko ubojstvo u Njemačkoj

Stravičan slučaj: Mladić u obiteljskoj kući nožem usmrtio brata i roditelje, sestra ozlijeđena

Njemačka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.03.2024.
u 16:33

Jedan 19-godišnjak je u Hohentengenu na njemačko-švicarskoj granici nožem ubio brata i roditelje i teško ozlijedio sestru, priopćilo je državno odvjetništvo u saveznoj pokrajini Baden-Wuerttemberg u srijedu.

Devetnaestogodišnjak je nožem ubio roditelje starosne dobi od 58 i 61 godine, a zatim i 34-godišnjeg brata. Sestra, za koju se ne navodi koliko je stara, ozlijeđena je i helikopterom je prebačena u obližnju bolnicu. Navodno je zadobila teške ubodne rane no život joj nije u opasnosti.

Incident se dogodio u utorak navečer, priopćili su u srijedu policija i državno odvjetništvo. Osumnjičenik je uhićen. Prema priopćenju policije, cijela obitelj je živjela u kući u kojoj se dogodio pokolj. Ubojica posjeduje njemačko i talijansko državljanstvo. Motiv napada još je nejasan.

Prema informacijama državnog odvjetništva, 19-godišnjaku se na teret stavlja trostruko ubojstvo bez predumišljaja te jedan pokušaj ubojstva te bi tijekom dana trebao biti izveden pred suca koji bi trebao odrediti pritvor.   U istom kraju je prije dva mjeseca 32-godišnji sin ubio roditelje i na kraju sebe.

VIDEO: Specijalci naoružani do zuba i blindirano vozilo: Na sud dovedeni Ćosić, Vulić i drugi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije