Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ć'Zapamtite Vukovar'

Stožer želi znati tko je s Maksimira uklonio transparent

navijači
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
25.11.2013.
u 11:00

Uz aktivnosti oko prikupljanja potpisa za raspisivanje referenduma o dvojezičnosti Stožer za obranu hrvatskog Vukovara zatražio je od nadležnih i informacije nakon odigranih utakmica Hrvatska – Island i Srbija – Hrvatska.

Uz aktivnosti oko prikupljanja potpisa za raspisivanje referenduma o dvojezičnosti Stožer za obranu hrvatskog Vukovara zatražio je od nadležnih i informacije nakon odigranih utakmica Hrvatska – Island i Srbija – Hrvatska.

U Stožeru žele znati tko je, s kojim aktom i putem kojih odredbi zapovjedio da se sa stadiona Maksimir, tijekom utakmice Hrvatska – Island, ukloni transparent "Zapamtite Vukovar". Žele znati i tko je u HNS-u odobrio to i realizirao te traže da im se dostavi preslika dokumenata koji svjedoče o navedenom. Interesira ih i kako je HNS reagirao na ispade na utakmici u Beogradu između Srbije i Hrvatske, je li HNS upozorio međunarodne organizacije o tome te traže i dostavljanje prepiske o tome slučaju.

>> Stožer za obranu hrvatskog Vukovara nastavio dijeliti lekcije novinarima

Komentara 34

KL
klamerko
11:52 25.11.2013.

Činjenica je da je stožer za obranu hrvatskog Vukovara JEDINI javno reagirao na utakmicu priopćenjem 9. 9. 2013. u kojem traži ostavku ministra Jovanovića zbog toleriranja fašizma i dvostrukih mjerila. A SVAKI moj pokušaj komentiranja na jutarnjem listu u zadnjihjih tjedan dana u kojem sam samo pokušao na bilo kojem članku dati do znanja u vezi incidenata na utakmici Srbija-Hrvatska su - obrisali, ali zato su kao iz kabla višestruko frcali i članci i komentari ispod članaka u vezi onog incidenta nakon utakmice Hrvatska-Island. Osim toga taj isti jutarnji je raspirivao mržnju senzacionalističkim nizanjem tekstova unutar 24 sata prije utakmice Hrvatska-Srbija (22. 3). Tko je po mom mišljenju zaslužan za sve ovo što se događa - zaslužna je osovina Zoran Stevanović - Željko Jovanović oni putem FARE-a prijavljuju čak i usklike ''u boj, u boj'' FIFI, iako tamo bilo tko može poslati prijavu gotovo sam siguran da sve lijepo odlazi (nacionalnm FARE-u) na recenziju dakle Stevanoviću koji za FIFA-u prijavljuje kao incident (i FIFA kažnjava za) Perkovićevu pjesmu ''Lijepa li si'', a ne prijavljuje. Tako FIFA to čuje ali ne čuje ukslike u Beogradu ''ubij Hrvata'', ''ubij ustašu'', ''silovaj...'' i sve tome slično. U glavnom ova osovi vrši kulturološki državni udar na navijače, a ima punu potpuru jutarnjeg i njemu sličnih glasila.

Avatar uussuu
uussuu
11:27 25.11.2013.

Oni koji hrvatskom društvu nameću zaborav umjesto sjećanja. Oni koji nameću hrvatskom društvu homoseksualne brakove kroz koje će poslije homoseksualci posvajati djecu. Oni koji štite i donose zakone "lex perković" kojim onemogućavaju izručivanje partizansko-komunističke zločince koji su 60 godina zatvarali i ubijali hrvate i hrvatsku misao. Eto, oni su skinuli transparent "Zapamtite Vukovar".

DU
Deleted user
11:19 25.11.2013.

To je tako kada se ne čitaju svi članci nego samo ono šta kome odgovara..Sve je već bilo napisano i tko je skinuo i zašto i po čijem zahtjevu...a HNS..veliko fuj jer ne reagira onako kako bi trebalo...nego sve poo liniji nezamjeranja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije