Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnio ostavku

Srbijanski političar osumnjičen za krađu u free shopu: Imao sam problema s probavom

Meho Omerović
Foto: Youtube/Screenshot
17.07.2018.
u 13:34

U središte pozornosti srbijanskih medija Omerović je dospio nakon što je nedavno objavljeno kako je u frankfurtskoj zračnoj luci uhićen i osumnjičen jer nije platio kozmetiku u free shopu

Zastupnik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u srbijanskom parlamentu Meho Omerović podnio je u utorak ostavku poslije afere u kojoj je osumnjičen za krađu u free shopu na frankfurtskom aerodromu.

Omerović je, kako se doznaje u Skupštini Srbije, parlament pismeno izvijestio svojoj ostavci, ali detalji i obrazloženje o razlozima povlačenja nisu poznati.

Meho Omerović zastupnik je stranke na čijem je čelu vicepremijer i ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić, a obnašao je i dužnost predsjednika parlamentarnog Odbora za ljudska i manjinska prava.

U središte pozornosti srbijanskih medija Omerović je dospio nakon što je nedavno objavljeno kako je u frankfurtskoj zračnoj luci uhićen i osumnjičen jer nije platio kozmetiku u free shopu.

Omerović se potom u srbijanskoj javnosti pravdao da je iz free shopa morao žurno izići jer je imao "stomačnih tegoba" i problem s probavom.

Zastupnički mandat Mehe Omerovića pripast će prvom sljedećem s izborne liste SDPS.

Poznati na utakmici: U Moskvi Plenković, Cetinski, Horvatinčić...

Meho Omerović
1/23

Komentara 8

KR
Krotila
13:48 17.07.2018.

to se dogodilo prije dva mjeseca,VL spori ste

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:25 17.07.2018.

Nije krao nego mu se parfem zaljepio za ruku !

KA
KaraMarko
13:25 18.07.2018.

Ma nije on..nego poteralo ga na WC...boze kakvi ljudi su u politici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije