Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA A1

Sociolog o incidentu s navijačima na autocesti: 'Nedjelja koja je mogla završiti tragično'

30.08.2022.
u 12:50

Tragično bi da je realiziran plan navijača da se sukobe na autocesti ili da se dogodila prometna nesreća na autocesti jer su navijači oko 15 sati zaustavili promet i kao taoce čak sat i 15 minuta u koloni dugoj gotovo 20 kilometara držali putnike koji su se vraćali s Jadrana. Među njima bila je i obitelj Josipa Petrića čija je kći Jana (11) bila na respiratoru, pa nisu znali hoće li baterija izdržati dok se oslobodi prometnica. Obitelj je bila očajna, a stvar je spasio policajac na motocoiklu

Ključne riječi

Komentara 47

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:28 30.08.2022.

Srami se. Pa ti si vođa i ideolog ovoj orjunaškoj skupini.

ZV
Zvonko
13:59 30.08.2022.

Sociolog/manipulator

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:06 30.08.2022.

Ovaj sociolog, koliko pamtim odnedavno, ima puno suosjećanja i argumenata za Torcidaše...... Fakat su "pripametni" ti članovi i simpatizeri udruge Naš Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?