Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA SNIMKA

Snimljen trenutak napada: Otišao plivati u jezero s aligatorima pa jedva izvukao živu glavu

Screenshot Twitter
27.10.2021.
u 09:01

Muškarac je otišao plivati u jezero Lago do Amor u brazilskom gradu Campo Grande ignorirajući upozorenja da je jezero stanište opasnih predatora

Dramatičan trenutak snimljen je u Brazilu gdje je jednog muškarca u jezeru napao aligator, no on je čudom preživio.

Naime, muškarac je otišao plivati u jezero Lago do Amor u brazilskom gradu Campo Grande ignorirajući upozorenja da je jezero stanište opasnih predatora.

Kada je otplivao 30-ak metara od obale, aligator je ugledao muškarca i krenuo ga loviti. Plivač je počeo brzo plivati prema obali, no opasni grabežljivac bio je brži. U jednom trenutku ga je sustigao i ugrizao, no onda je stao. Muškarac je nastavio plivati te je uspješno izašao na obalu dok ga je životinja promatrala iz vode.

 

Neoprezni plivač prošao je, srećom, samo s ozljedom ruke.

– Odjednom ga je aligator počeo loviti. Pokušao je plivati što brže, no aligator ga je stigao te ga je ugrizao za ruku. Muškarac je izašao iz vode vrlo uplašen govoreći kako nije znao da je u jezeru opasna životinja – ispričao je Willyan Caetano koji je snimio događaj 23. listopada oko 16.40 sati.

Druga svjedokinja Garapeira Marinalva da Silva koja ima štand pokraj jezera kazala je kako je prvi put u pet godina vidjela da je netko ušao u jezero plivati.

– Katkada se djeca približe i žele plivati, no uvijek ih upozorimo da su unutra aligatori i da je voda jako prljava pa ne idu – ispričala je.

Komentara 4

KI
kimi
11:18 27.10.2021.

Možda se spremao za svetsko prvenstvo u plivanju...

Avatar Svračak
Svračak
19:09 27.10.2021.

Mi znamo za krokodile i kajmane. U hrvatskom standardnom jeziku ne koristi se naziv aligator za krokodila.

Avatar zong
zong
11:23 27.10.2021.

Izgleda kao da ga je aligator mislio samo otjerati jer ne izgleda baš nešto velik primjerak da bi ga mogao smazati ili podvući pod vodu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije