Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA GRABEŽLJIVACA

Snimka iz turističkog odredišta: Pogledajte kako je morski pas napao aligatora

Screenshot
11.10.2021.
u 12:05

Morski pas je kružio oko aligatora te ga je u jednom trenutku ugrizao za nogu, no aligator se brzo snašao i otjerao opasnu ribu od sebe

Inernetom kruži snimka morskog psa koji je ugrizao aligatora u blizini pristaništa na kalifornijskom otoku Hilton Head.

Naime, Cory Conlon bio je na odmoru u popularnom turističkom odredištu kada je ugledao aligatora kako pliva u blizini obale te ga je počeo snimati.

Ljudi su u tom trenutku počeli aligatoru bacati ribu u vodu kako bi ga nahranili, no tada je oko njega počeo kružiti morski pas.

Morski pas je kružio oko njega te ga je u jednom trenutku ugrizao za nogu, no aligator je 'otresao' morskog psa i otjerao ga od sebe nakon čega se ovaj okrenuo i nastavio tražiti dalje plijen.

- Bio sam iznenađen situacijom a sam počeo snimati kako bi pokazao prijateljima i obitelji - rekao je Conlon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije