Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u knjižnici

Snimila je kamera: Učiteljica dobila otkaz nakon onog što je učinila 5-godišnjakinji

Učiteljica nogom udarila djevojčicu
Foto: YouTube screenshot
1/2
29.04.2019.
u 17:21

Djevojčica nije željela stati u vrstu sa svojim vršnjacima i izaći iz knjižnice te se zavukla ispod police s knjigama. Učiteljica ju je potom udarila nogom, a sve je zabilježila kamera.

Učiteljica Crystal Smith iz osnovne škole u Kansasu snimljena je nadzornom kamerom kako nogom udara i agresivno hvata petogodišnju predškolku tijekom nastavnog sata u knjižnici.

Nemili događaj dogodio se kad se djevojčica u knjižnici sakrila ispod police. Na snimci se vidi kako učiteljica rukom poseže za djevojčicom te je potom udara nogom dok je ležala na podu.

Kad je majka došla po djevojčicu, ona joj je kazala:

– Ne volim svoju učiteljicu, loša je prema meni i udarila me u ruku.

 

Majka je potom na ruci svoje kćeri uočila veliki crveni trag od udarca te zatražila razgovor s ravnateljem i učiteljicom.

Crystal Smith branila se tvrdnjama kako se djevojčica sama udarila u policu dok je puzala te da je djevojčica zapravo udarila nju nekoliko puta. Nakon što su pregledali snimku, na kojoj se vidi da djevojčica nije željela stati u vrstu sa svojim vršnjacima koji su potom otišli iz knjižnice dok se ona zavukla ispod police, navodi učiteljice opovrgnuti su te joj je uručen otkaz.

Okružno tužiteljstvo okruga Johnson razmatra slučaj kako bi odlučilo hoće li podići optužnicu protiv učiteljice Smith.

Komentara 39

KR
kreky
20:39 29.04.2019.

Kakvih bisera od komentara.Po ponašanju djeteta rekao bih da se skrivala. Vjerojatno zato što je ta učiteljica odbranije ima na piku. A djete jednostavno nerazumije pravila.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
22:03 29.04.2019.

Dijete ovdje apsolutno ništa loše nije napravilo i da ovo govedo od učiteljice ima imalo pedagoškog znanja ne bi ovako postupila. Da je to napravila mom djetetu najmanja briga bi joj bilo to što je ostala bez posla.

DK
davor.kozic21
18:19 29.04.2019.

MA ja bi njoj glavu odsarafil sa nogom. Did name dijete sa nogom. Bulk smo djeca I MI I dobivali batine Ali sa nogom dijete u vrticu od 5 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije