Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije u bijegu'

Jadranka Sloković: Počeo je politički obračun protiv Todorića

Jadranka Sloković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
16.10.2017.
u 11:43

Nije odgovorila na pitanje je li se jutros čula sa svojim branjenikom, u čiji je dom policija upala rano ujutro

Odvjetnica Ivice Todorića Jadranka Sloković izjavila je da je uhićenje bivših čelnika koncerna Agrokor početak političkog obračuna s Todorićem, za kojega je rekla da nije u bijegu, iako nije u Hrvatskoj.

Sloković je novinarima ispred Županijskog suda u Zagrebu izjavila da Todorić nije u bijegu i da ona za sada ne može više ništa reći o tom slučaju.

Na upit kad bi Todorić mogao doći u Hrvatsku, Sloković je rekla da će vidjeti kako će ići postupak i što će se dalje događati.

Nije odgovorila na pitanje je li se jutros čula sa svojim branjenikom, u čiji je dom policija upala rano ujutro.

Jadranka Sloković
1/10

Policija je u ponedjeljak prijepodne počela s uhićenjima bivših čelnika Agrokora koji su tu kompaniju vodili prije nego što ju je preuzela privremena uprava, a prema podacima Državnog odvjetništva "izvidi i pretrage" traju kod 15 osoba.

Do sada su, prema dostupnim podacima, uhićeni Ivan Crnjac, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić, Tomislav Lučić i Damir Kuštrak. Svi oni bili su članovi Uprave ili Nadzornog odbora posrnulog koncerna, prije dolaska izvanrednog Vladina povjerenika Ante Ramljaka.

Komentara 115

CH
CharlesBukowski
11:59 16.10.2017.

kad god uhvate lopove koji su maznuli milijune u ovoj lijepoj nasoj onda je to politicki progon.. jbt

OS
osica
11:51 16.10.2017.

Uh, niste napisali ništa o "stalingu ove gospođe danas , na tako važan dan."

BR
brbela
11:57 16.10.2017.

gospođo klaun što se ovo ne zove kaznena istraga?! stvarno ste postali poprilično oholi i objesni kad imate obraza davati ovakve izjave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije