Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Letica:

Most se proglasio nekom vrstom kongregacije za nauk vjere

Slaven Letica
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
30.12.2015.
u 11:33

– Korporativni menadžeri su u pravilu neuspješni predsjednici država i vlada. Nadam se da će ovo biti različiti slučaj – kazao je Letica o mandataru Tihomiru Oreškoviću

Sociolog Slaven Letica u emisiji Studio 4 HRT-a kazao je da smo dobili mandatara Tihomira Oreškovića koji može biti "as iz rukava, ali može biti i mačak u vreći". 

– Korporativni menadžeri su u pravilu neuspješni predsjednici država i vlada. Nadam se da će ovo biti različiti slučaj – kazao je Letica te dodao kako bi bilo dobro da, dok ne formira Vladu, "ne istrčava u javnost s tezama kako je kanadski zdravstveni sustav super". 

– Čini mi se da se pruža nada da bi se moglo startati dobro – kazao je Letica o Oreškoviću. Nije želio nagađati o tome hoće li Vlada Domoljubne koalicije i Mosta potrajati puni mandat od četiri godine.

– Most je sebe ponudio kao neku vrstu dvostrukog osigurača: za moralni kredibilitet Vlade i za provođenje reformi. Proglasili su se se nekom vrstom kongregacije za nauk vjere u svjetovnom smislu, a to je nasljednica inkvizicije. Ako oni budu imali takvu ulogu, teško će Vlada biti na dugom štapu – kazao je Letica. 

>>Vrijeme je da se prestanu klanjati 'velikom' Boži

>>Vladimir Bilek ušao u Bandićev klub, prijeti mu izgon iz HNS-a

Komentara 92

BI
bigstar
12:06 30.12.2015.

Vi ste Letica izgleda mjerna jedinica za pamet u ovoj zemlji, sto se ne bavite malo razlogom totalnog neuspjeha Milanoviceve vlade nego pukim nagadanjem da li menager moze biti uspjesan premijer?!Sigurno ce biti uspjesniji od svog predhodnika koji je zemljuu doveo do ruba ponora!

BE
blaz.elrat
12:33 30.12.2015.

Neznam što bi Letica još htio?Domogao se dobre mirovine zahvaljujući HSP-a,ali izgleda da mu to još nije dosta.

Avatar comparator
comparator
11:42 30.12.2015.

Orešković se ne istrčava ili ne uzjahuje konja kao vi gospodine Letica kada ste ispali cirkusant a Most koristi svoju trenutnu moć koja je jezičac na vagi i to onom pozitivnom smjeru .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije