Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO NA IZBORE

Sladoljev: 'Znači li sporazum s Nenadom Matićem da Škoro podržava pljačku u Dinamu'

Zagreb: Zastupnik MOST-a Marko Sladoljev na konferenciji za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
13.04.2021.
u 19:17

Ovaj grad je zaslužio jasne odgovore o korupciji, pljački i lažnom domoljublju, govori Sladoljev

Teške optužbe od saborskog zastupnika Marka Sladoljeva (Most) krenule su na račun kandidata za gradonačelnika Zagreba Miroslava Škore koji je danas, zajedno sa Zelenom listom Nenada Matića, danas potpisao sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju. 

-  Potpuno je legitimno potpisati takav sporazum ali isto tako je legitimno pitati jeli to znači da Miroslav Škoro podržava pljačku u Dinamu, zapitao se Sladoljev na svom Facebook profilu.

- Nenad Matić je član skupštine koja smatra da Dinamo nije oštećen i među prvima je dignuo ruku za takav stav! Znači li da je to stav Miroslava Škore, nastavio je dalje saborski zastupnik smatrajući da su to ''legitimna pitanja koja traže odgovore''.

- Ovaj grad je zaslužio jasne odgovore o korupciji, pljački i lažnom domoljublju, govori Sladoljev. 

[PODIJELI] ❗👇 Danas su DP Miroslava Škore i Zelena lista Nenada Matića potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na...

Objavljuje Marko SladoljevUtorak, 13. travnja 2021.

Komentara 11

KR
kristov
20:08 13.04.2021.

MOST je na klimavim stupovima, a kad odu Raspudići, mogu zaključati vrata te udruge solista ili kako se nazvaše nezavisnih lista ..

BK
Branimir Krešimir
19:44 13.04.2021.

Naša najveća nesreća je, što neki ne vide što nam se sprema,već izazivaju nepotrebne svađe,a trebali bi biti ujedinjeni,jer jedino tako,možemo imati zdravo društvo.U Mostu to izgleda ne shvaćaju.

Avatar gunner12345
gunner12345
19:34 13.04.2021.

dinamo opljačkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije