Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO TIM

Ovo su nositelji Škorinih lista. 'Nije ovo natjecanje za mistera Hrvatske'

13.06.2020.
u 12:13

Škoro je pak istaknuo kako jedva čeka sučeljavanje s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem i predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta prilikom predstavljanja nositelja u III. izbornoj jedinici otkrio je i nositelje lista u drugim izbornim jedinicama. 

- Ovo nije natjecanje za mistera Hrvatske. Ovo je demokratska procedura za formiranje nove Vlade - istaknuo je Škoro. 

Među onima koje je nabrojao su Zlatko Hasanbegović, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, Stipo Bartulica, bivši ministar okoliša i energetike Slaven Dobrović, Hrvoje Zekanoviće, europarlamenarka Ruži Tomašić. U 11. jedinici dat će podršku generalu Željku Glasnoviću. 

Domovinski pokret na Facebooku je objavio potpuni popis nositelja. 

Nositelj u III. izbornoj jedinici TV voditelj Davor Dretar Drele kazao je kako on nije od velikih govora i kako on samo želi raditi za nas i za bolje sutra. 

Škoro je pak istaknuo kako jedva čeka sučeljavanje s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem i predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem. 

- Mislim da se oni mene boje.Poruka Plenkoviću i Bernardiću i ostalima je da možemo razgovarati bilo kada s papirima i bez njih, oni su nanijeli toliko štete ovoj državi da bi mene bilo sram istupiti u javnost da sam na njihovom mjestu.

Ovo su nositelji kandidacijskih lista Domovinskog pokreta:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
14:13 13.06.2020.

Plenkovića više ni kapetan Dragan ne može spasiti.

NO
nostradamus11
13:29 13.06.2020.

kaoo ce vam škoro uzet mjeru...dosta je bilo vise lopovluka..sad il nikad....ajmo škoro

Avatar kenj@c
kenj@c
13:21 13.06.2020.

Bravo za DP✌ HR u ❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije