Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI REPER

Škoro još jednom o spotu sa Zizijem: 'Nisam ga otprije pratio. DP je razriješio voditelja multimedije'

Zagreb: Škoro održao konferenciju za medije uoči početka prikupljanja potpisa
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.04.2021.
u 16:44

Nakon što je video uklonjen sa njegovog profila, Domovinski pokret je i razriješio dužnosti voditelja multimedije, govori Škoro

Miroslav Škoro još jednom je, nakon konferencije za medije, objasnio kako nije znao za 'sporne radove' zagrebačkog repera Zizija s kojim je snimio predizborni spot 'Zagreb za sve' i objavio ga na svom Facebook profilu.

- U svemu što u životu radim krećem s premisom dobra. Tako sam i krenuo u suradnju s mladim reperom Zvonimirom, kazao je kandidat za gradonačelnika Zagreba te pojasnio kako su se oni sreli ''sasvim slučajno i zajedničko napravili odličnu pjesmu o Zagrebu koristeći dva žanra''.

- Sama činjenica da se radi o mladom i talentiranom glazbeniku, ujedno i sinu hrvatskog branitelja i invalida Domovinskog rata, za mene je bila dovoljna da mu pružim ruku suradnje.Također su mi rekli da je aktivan u humanitarnim akcijama u pomoći bolesnima, a bio je i na Banovini gdje je pomagao potrebitima nakon potresa, govori na svom Facebook profilu.

Nakon što je video uklonjen sa njegovog profila, Domovinski pokret je i razriješio dužnosti voditelja multimedije, govori Škoro, jer ''na taj način žele pokazati da će svatko, sukladno ovlastima snositi odgovornost na svim razinama''.

Reper Zizi inače je poznat zbog svojih seksističkih i rasističkih stihova, a i zbog tetovaže orla koji je po u obliku podsjeća na orla Trećeg Reicha. 

U svemu što u životu radim krećem s premisom dobra. Tako sam i krenuo u suradnju s mladim reperom Zvonimirom. Nisam...

Objavljuje Miroslav ŠkoroPonedjeljak, 26. travnja 2021.

Komentara 14

MM
mmaraci4
17:27 26.04.2021.

Ovaj novinar ovako je pisao i za porfirija kad je pevao četničke?

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
18:14 26.04.2021.

S Milom Kekinom je trebao snimati. I petokraku tetovirati. U anketama bi bio prvi.

KU
Kultura
17:14 26.04.2021.

A ha ha ha digli se zalitelji za bivsom drzavom na sve cetri....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije