Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napuštene životinje

Dođite na humanitarni koncert i pomozite psima u Skloništu Prijatelji

Humanitarni koncert za sklonište
Foto: Facebook
13.10.2014.
u 14:22

Od početka ove godine Sklonište je primilo više pasa nego ikad i sve se utroštručilo - potrebno je triput više hrane, triput više sredstava za veterinarske troškove i triput više financijskih sredstava.

Ove srijede, 15.10. s početkom u 19 sati u Centru za kulturu Čakovec Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca organizira humanitarni koncert "Prijatelji za Prijatelje životinja" s ciljem prikupljanja sredstava za daljnji rad jednog od najvećih "no kill" skloništa u Hrvatskoj.

Sklonište Prijatelji djeluje već više od 13 godina i tijekom svog rada prihvatili su u sklonište te dom pronašli za nekoliko tisuća životinja no ove godine našli su se usred velike krize koju kako sami kažu ne znaju kako prijeći. Od početka ove godine Sklonište je primilo više pasa nego ikad i sve se utroštručilo - potrebno je triput više hrane, triput više sredstava za veterinarske troškove i triput više financijskih sredstava.

Stoga pozivaju građane da dođu na humanitarni koncert i kupnjom ulaznice od 30 kn pomognu daljnji rad skloništa. Za Prijatelje će nastupiti Mirko Švenda Žiga, Bojan Jambrošić, Cheerleaders Livi, Čakovečke mažuretkinje, Vokalna skupina Gloria, Zbor ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Marija Jambrošić, Studio suvremenog plesa Teuta Čakovec, Studio Vivona Čakovec, Globus band Čakovec, Mateo Mikulić, Đura z Međimurja i KUD Kaštel Pribislavec.

Voditelj je Dejan Buvač.

Također, pozivaju sve građane, ali i tvrtke da se uključe u njihov program kumstva 1000 kumova za 1000 šapica gdje minimalnom godišnjom uplatom od 100 kn postajete kum skloništu i tako im pomažete u skrbi za više od tristotinjak pasa koji trenutno borave u skloništu od čega pedesetak štenaca.

Broj žiro računa za uplatu kumstva je HR3323400091116025375.

Više informacija o njihovom radu te psima koji čekaju novi dom možete pronaći na web stranicama www.prijatelji-zivotinja.org ili Facebook profilu Azil Prijatelji Čakovec

>>Ovi psi i mačke trebaju udomitelje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije