Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN BRAT IZ PAKLA

Sestru vrijeđao, tukao, uzimao joj novce, branio kontakte i izlaske

zlostavljanje
Dubravka Petric/PIXSELL
16.06.2022.
u 11:00

Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Muškarac (49) sumnjiči se za prijetnju i obiteljsko nasilje zbog čega je ispitan na ODO Pazin e na koncu i pritvoren. Sumnjiči ga se da je od srpnja  do 2020. do 7. lipnja 2022. u obiteljskoj kući u jednom naselju na području Istre, u alkoholiziranom stanu  ozbiljno prijetio svojoj 44-godišnjoj sestri.

Sumnjiči ga se da je sestru u više navrata fizički napadao i ponižavao, prijetio joj, branio da izlazi i kontaktira s  obitelji, prijateljima, susjedima, oduzimao joj novac... Osim toga osumnjičen je da ju je u svibnju 2022.  fizički napao i ozlijedio. Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Ključne riječi

Komentara 5

RE
Renama
13:14 16.06.2022.

Kakav mudonja. Samo slabije od sebe....

Avatar horuk
horuk
13:02 16.06.2022.

IDSovac ponosni.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:12 16.06.2022.

Ganci, ganci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije