Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puštanje na slobodu

Šešelj se nagodio s Haaškim tribunalom?

vojislav šešelj
Foto: ICTY
07.11.2014.
u 13:43

Beogradski mediji nagađaju, ali ne navode što bi mogao biti sadržaj nagodbe

U beogradskim medijima nagađaju kako se Vojislav Šešelj nagodio s Haaškim tribunalom kako bi bio privremeno pušten na slobodu, najvjerojatnije, do izricanja presude kojoj je obvezan nazočiti.

No, ne navodi se što je sadržaj nagodbe, što su Tribunal ili Šešelj ponudili, prihvatila ili se obvezali. Blic donosi izjavu Šešeljeva sina Aleksandra kako procedura oko puštanja na privremenu slobodu obično traje nekoliko dana, ali ga "ne bi čudilo da se to u ovom slučaju završi vrlo brzo". Ne bi ga, tvrdi, iznenadilo kad bi njegov otac mogao već danas došao u Beograd gdje su sinoć Šešeljeve pristaše bučno slavile njegov povratak u Srbiju.

- Vojislav Šešelj će jedino biti obvezan nazočiti izricanju presude, kada i ako do toga dođe. Jedino ograničenje je da neće moći dobiti putovnicu jer Tribunal je od Vlade Srbije tražio da mu je ne izda - rekao je mlađi Šešelj dodajući kako mu je rečeno da se ne mora ni pisano obvezati srpskoj vladi "što je ona od njega tražila".

>>Vojislav Šešelj ima metastaze na jetri

>>Šešelj se vraća u Srbiju: Dolazim se osvetiti

Komentara 38

MA
Maxi73
14:19 07.11.2014.

Poslali ga sada kuci kada treba umrijeti. Koga je to on pobijedio. Svoj talent kojeg je imao investirao je u politiku ( u sluzbi Milosu ), svadjao se i slao vulgarne uvrede svojim neistomisljenicima, sjedio po zatvorima dugi niz godina. Sada ce ga docekati nekoliko ljudi i on ce im odrzati govor. Dobit ce par prijava zbog uvreda koje nece izostati i to je to. Pogorsat ce mu se na koncu zdravlje i to je konacni kraj. Gdje si bio, sto si ucinio u zivotu....nista.

PA
pacoje
19:26 07.11.2014.

i sud i zlocinac isto.jedno pakovanje,samo sto nije to nikakac muslic da mu se sudi bez presude,da dozivi da ga i muce ,ne ovi ali oni drugi guantamovci i co

XA
xaron
16:38 07.11.2014.

Ovog zločinca nisu " mogli " ili nisu htjeli osuditi za 12 godina sudskog postupka. Hrvata Blaskica su u tri tjedna osudili na 46 godina za ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije