Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operirao rak debelog crijeva

Vojislav Šešelj ima metastaze na jetri

Vojislav Šešelj
Foto: Screenshot Youtube
19.10.2014.
u 10:44

- Šešelj je vodstvu SRS-a potvrdio da su mu liječnici u bolnici prije nekoliko dana otkrili metastaze na dva mjesta na jetri, potvrdio je Milorad Mirčić...

Potpredsjednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić izjavio je Srni da su vođi SRS-a Vojislavu Šešelju, kojemu u Haagu, gdje je već 12 godina, sude za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, otkrivene metastaze na dva mjesta na jetri.

- Šešelj je vodstvu SRS-a potvrdio da su mu liječnici u bolnici prije nekoliko dana otkrili metastaze na dva mjesta na jetri. Rekao je da će ga narednih dana snimiti skenerom, kako bi se detaljnije utvrdilo koliko je tumor uzeo maha u organizmu - rekao je Mirčić.

Šešelju je prije sedam mjeseci dijagnosticiran karcinom debelog crijeva, nakon čega je i operiran.

>>Vojislav Šešelj prebačen iz haaškog zatvora u bolnicu

>>Šef odvjetničke ekipe: Šešelj je u petak bio klinički mrtav

Komentara 24

KI
kimi
15:37 19.10.2014.

O Šešelju i radikalima imam apsolutno negativno mišljenje ali se pitam da li je normalno da suđenje traje više od 12 godina i da mu se ne nazire kraj. Pa teške zločince koje su osudili na 15-16 godina već suu pustili na slobodu a u ovom slučaju imamo pritvor koji traje 12 godina. Nisam pravnik, ovo pitam bez ikakvih emocija samo bih voleo da mi neko stručno odgovori jer mi se čini da tu nešto debelo ne štima.

DU
Deleted user
11:48 19.10.2014.

Neće dugo naročito kad je u zadnje vrijeme počeo teretiti Kos i vojne strukture za zločine 91-5-a

DU
Deleted user
11:46 19.10.2014.

Po njegovom izgledu se vidjelo da je obožavao papati. Naročito je kažu uživao u narodnoj kuhinji i krajiškim delicijama sa ražnja od kojih je obožavao omotanu kobasicu u debelom crijevu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije