Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak Vijeća EU

'Sada je važnije nego ikad nastaviti podržavati Kijev, rat protiv Ukrajine slama moć Rusije'

27.06.2023.
u 08:10

Kao i obično, nešto rječitiji i glasniji su predstavnici triju baltičkih država članica, Estonije, Litve i Latvije, koje imaju neugodna povijesna iskustva s Rusima. Ministar vanjskih poslova Litve, Gabrielius Landsbergis, kaže da se događaji poput subotnjeg mogu ponoviti u budućnosti, ali da Europa treba biti fokusirana na pomoć Ukrajini

Komentara 8

FF
FRU-FRU
16:49 27.06.2023.

svi smo uz Ukrajinu dok ruski agresor ne bude protjeran iz cijele Ukrajine!

Avatar Slava UA herojima!
Slava UA herojima!
21:28 27.06.2023.

do pobjede! Slava Ukrajini!

DU
Deleted user
08:14 27.06.2023.

Rusija je ekonomski na koljenima i vojno ponižena u Ukrajini već sada a i dolaze lijepe vijesti iz Ukrajine Azovsko more već se vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije