Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TRAŽI SE: ŽIV ILI MRTAV'

Ruski poduzetnik daje milijun dolara svakom ruskom policajcu koji uhiti Putina: 'To je moja moralna dužnost'

FILE PHOTO: Russia's President Putin attends the launching ceremony of the new Euro+ combined oil refining unit at the Gazprom Neft Moscow Refinery, via video link outside Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/7
03.03.2022.
u 10:13

Konanihin inače ima burnu povijest s ruskom vladom, a 1996. godine bio je uhićen u SAD-u nakon što su ga ruske vlasti optužile za pronevjeru osam milijuna dolara

Ruski biznismen Aleksandar Konanihin objavio je kako će dati milijun dolara svakom vojniku ili policajcu koji ''prema svojoj konstitutivnoj dužnosti' uhiti predsjednika Vladimira Putina te ga dovede pred pravdu. 

''Putin nije ruski predsjednik jer je na vlast došao nakon specijalne operacije u kojoj su eksplodirale zgrade, a nakon toga je prekršio i Ustav kada je ukinuo slobodne izbore i ubio svoje protivnike'', napisao je Konanihin na Facebooku. 

''Kao ruski državljanin, ovo gledam kao svoju moralnu dužnost i nastavit ću pomagati Ukrajini u njihovoj hrabroj borbi koju vodi protiv Putinove horde", dodao je.

Konanihin inače ima burnu povijest s ruskom vladom, a 1996. godine bio je uhićen u SAD-u nakon što su ga ruske vlasti optužile za pronevjeru osam milijuna dolara, prenosi Opindia.

Cijeli slučaj završio je odobrenjem suda da ostane u SAD-u na temelju političkog azila. Sedam godina kasnije ta odluka bila je opozvana, ali je to nadležni sud poništio, smatrajući da je ''odluka o njegovoj deportaciji sumnjiva''.

>> VIDEO U Kijevu se stvaraju sve duži redovi za hranu: "Ne znamo hoće li se sutra moći dostaviti nešto ili ne"

Komentara 25

DU
Deleted user
11:01 03.03.2022.

Bravo majstore!

ČO
čovjekkaoiti
13:31 03.03.2022.

Da je Rusija država pravde taj Rus nebi bio u Americi već bi bio u svojoj državi uživao bi slobodu i pomogao nekome. Nema ništa gore kad se moraš bojati svog vlastitog manipuliranog naroda jer niti možeš uspjeti u takvoj državi, ali ako slučajno uspiješ nećeš uživati u njoj pogotovo kada na vlasti imaš bandite. Moj zaključak je da Putin nije veći Rus od ovoga biznismena i od ostalih Rusa i da su Rusi nepopravljivi i sami sebi su neprijatelji. Teško je reći što će biti ali nikada oni neće biti dio europske integracije. Dobre ljude su pobili ili kaznili i sada na vlasti imaju to što imaju. Jao njima i izmanipuliranoj sirotinji koja nema kruha a busa se u prsa da su svjetska moć.

GE
Gefufna
12:38 03.03.2022.

Rusi su uvijek bili potkupljivi i pohlepni a bogme i skloni izdaji. Neko ce se upecati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije