Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Timofej Vasiljev

Rus (25) kupio oklopni transporter kojim želi otići na Krim

Timofej Vasiljev
Foto: screenshot/youtube
24.09.2014.
u 08:38

Timofej transporter želi potpuno srediti i to tako da postane udobno vozilo s finim sjedalima, odličnom glazbom i klima-uređajem. Tek potom namjerava otići na Krim

Rus (25), Timofej Vasiljev uspio je u onome o čemu mnogi sanjaju – nabavio je "igračku" oklopni transporter za 10 tisuća dolara iz Bjelorusije koji je završio na otpisu budući da je korišten još za doba sovjetske ere. 

Timofej Vasiljev naporno radi kako bi ga nadogradio i potom otišao na Krim.  "Nabavu sam riješio vrlo lako. Najavio sam da sam zainteresiran i u  nekoliko dana sam zaključio posao uključujući i put u Bjelorusiju i nazad", rekao je Timofej za RT. 

 

Nabavio je "prikolicu" kako bi oklopni transporter dopremio u Rusiju, a ujedno je nabavio i novi Chevrlolet Corvettu i Porsche Cayenne. – Takva kombinacija bila je dovoljno neobična da nitko nije postavljao pitanja – kaže Timofej. Međutim, zakon ne dozvoljava da Timofej oklopni transporter vozi ulicama Moskve (iako zakon dopušta vožnju cestama izvan grada), a potrebna mu je i posebna vozačka dozvola. 

Timofej transporter želi potpuno srediti i to tako da postane udobno vozilo s finim sjedalima, odličnom glazbom i klima-uređajem.  Tek potom namjerava otići na Krim

>> Prvi hrvatski oklopni transporter TIN bio je trn u oku Beograda

>> Kusonje - Ovo su junaci o kojima je snimljen film 'Broj 55'

Komentara 1

DU
Deleted user
13:00 24.09.2014.

eto i tamo "zlatne mladeži".... tenkre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije