Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Robinzonski kamp Leskar u Gornjem Zvečaju

Robinzonski kamp Leskar u Gornjem Zvečaju
Foto: Promo
1/7
26.02.2018.
u 11:05

Ovo mjesto savršeno je za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice.

Za sve koji jedva dočekaju lijepo i toplo vrijeme kako bi pobjegli u prirodu i "napunili baterije" otvorili smo robinzonski kamp Leskar u Gornjem Zvečaju, uz jednu od najljepših rijeka u Hrvatskoj – Mrežnicu. Pobjegnite s vrućeg gradskog asfalta i doživite nešto potpuno novo u čarima prirode ovog kraja.

U kampu Leskar Vam nudimo usluge smještaja. Ako ste već iskusni u kampiranju dođite s vlastitim šatorom i opremom te iznajmite kamp mjesto, a za one malo manje hrabre, koji će tek otkriti ovakvu vrstu boravka, omogućili smo smještaj u drvenim kućicama. Za hranu i vodu se brinete sami, a mi smo Vam pripremili mjesta za roštiljanje. Kamp je pogodan za sve uzraste, a za goste kampa osiguran je sanitarni čvor.

Foto: Promo

Ovo mjesto savršeno je za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice. Sami odaberite kako ćete provoditi vrijeme kod nas, iskoristite što Vam priroda nudi. Kupajte se u Mrežnici, smaragdnoj ljepotici našeg kraja. Za one koji žele istražiti Mrežnicu i promatrati prirodu ploveći rijekom, nudimo mogućnost najma kanua i SUP daske. Ako ste sportskog duha, pripremili smo teren za odbojku na pijesku. U blizini kampa nalaze se slapovi, uživajte u samom pogledu, sjednite pod manje slapove i isprobajte prirodnu masažu čistom vodom.

Foto: Promo

Rijeka Mrežnica poznata je i po brojnim vrstama riba zbog kojih ribiči dolaze iz svih krajeva Hrvatske, tako da je i ribolov jedna od mogućih aktivnosti u našem kampu. Zaljubljenicima u floru i faunu preporučujemo šetnju i istraživanje okolnih šuma. Kod nas nema gradske buke, već samo one prirodne koja dolazi od obližnjeg slapa, ptica i žaba, a za gradsku rasvjetu zamjena su mjesec i zvijezde. Dovedite i svoje kućne ljubimce, dobrodošli su kod nas.

Kamp je otvoren od 1. svibnja, a svoj termin rezervirajte na e-mail: romana.radocaj@gmail.com

ili telefonom na 099/ 500 8419.

Više o kampu i našim uslugama možete doznati na Internet adresi: www.kamp-leskar.hr/hr/

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije