Naslovnica Vijesti Svijet

Reportaža iz Obrenovca: Srbi i Hrvati zajedno rade na spašavanju

Boris Malagurski napravio je reportažu iz Obrenovca u kojem srpska žandarmerija i hrvatska interventna policija rade zajedno na spašavanju
23. svibnja 2014. u 10:35 108 komentara 23080 prikaza
spašavanje
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Novinar Boris Malagurski napravio je kratku reportažu iz Obrenovca u kojem srpska žandarmerija i hrvatska interventna policija rade zajedno na spašavanju. 

Reportaža je emitirana na Happy televiziji 22, a objavljena je i na YouTubeu. U njoj je pripadnik hrvatske interventne policije o situaciji na terenu kazao da je situacija dobra, s obzirom na to kakva je bila. Njegov srpski kolega kazao je da je sve pod kontrolom, da voda polako otječe i da ima malo problema s uginulim životinjama, ali kako je dodao, ništa drastično.

– Nemam zamjerke. Nemam ni jednu riječ protiv ovih ljudi tu. Došli smo u subotu ujutro, odradili dva dana – rekao je zapovjednik interventne jedinice MUP-a Hrvatske. Prema njegovim riječima, situacija na terenu tada je bila katastrofalna.

Prilog možete pogledati u nastavku.

>> Dok su Srbiju zadesile poplave, Nikolić je pekao rakiju?

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar grob
  grob:

  Ko nasa bre zavadi. Ajde admine samo brisi postove kopile vlasko!!!

 • Avatar Artoo Detoo
  Artoo Detoo:

  Prekrasan jugićki članak! Suza mi niz lice krenula. Ovom prilikom zahvaljujem "braći" srbima na svim stratištima koje nam ne žele otktiti gdje su, na minskim poljima čije nam planove ne žele dati, te pokradenim vrijednostima (da sve ostalo ne nabrajam).

 • Avatar mos_mislit
  mos_mislit:

  Mozda poslje ovog stvari krenu na bolje . Kucu mi zapalili nas proterali ,rodjaka bez glave saranio. Ali Covjek sam i ostacu. Pomoc treba pruzit svakom . Ako trebadne se tuc, tuce mo se opet. Sad je nesto drugo na redu...