Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje

Reakcija: "Jamstvom kreditirali uređenje privatnih stanova"

zgrada
01.05.2010.
u 08:51

Reagiranje na tekst "Jamstvom Komunalca kreditirali uređenje privatnih stanova"

Na tekst "Jamstvom Komunalca kreditirali uređenje privatnih stanova", koji je na internet portalu Večernjeg lista izašao 07. travnja reagirao je Igor Senčar, preko svojih odvjetnika. U reagiranju se ističe kako je riječ o kaznenoj prijavi protiv I. Senčara i još četvorice Siščana, što znači da tek postoje osnove sumnje da bi djelo bilo počinjeno "pa je nedopustivo da se u tekstu navodi kako je Igor Senčar počinio djelo za koje još nije niti podignuta optužnica." 

Autoru teksta nije bila namjera tako nešto prejudicirati, što je i vidljivo iz cijelog teksta, u kojem se i na početku navodi kako je policija tek podgila kaznene prijave, što je i objavljeno na internetskoj stranici Policijske uprave Sisačko - moslavačke. Sporna rečenica "prijavljeni Igor Senčar nagovorio Juzbašića da pomogne Kivaču, te naložio službenici banke" -  izvađena je iz kaznene prijave, te je u tekstu jasno da je riječ tek o sumnji na osnovi kojeg je i prijava podignuta.

Još jednom, tekst nije imao namjeru "povrediti osobni ugled i čast" Igora Senčara, a autor nije prejudicirao nečiju krivnju, nego je isključivo navodio detalje kaznene prijave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije