Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DUGOPRSTI'

Na poslu je bio samo tri dana, a zbog ove snimke dobio je otkaz

krađa
Screenshot/YouTube
16.09.2018.
u 13:16

Djelatnik koji je ukrao zvučnike zaposlio se samo tri dana prije i sada ga čeka otkaz

Putnik koje je letio iz Ibize prema Madridu uhvatio je djelatnika kako krade iz torbe na aerodromu. On je naime sve snimio kamerom.

Na snimci se vidi kako muškarac koji je zadužen za prtljagu u jednom trenutku kopa po torbi i uzima prijenosni zvučnik kojeg stavlja u džep. Prijenosni zvučnik bio je u vlasništvu tinejdžera koji je s majkom putovao u Španjolsku. Nakon krađe stigla je i policija te je obaviješteno i osoblje. 

Djelatnik koji je ukrao zvučnike zaposlio se samo tri dana prije i sada ga čeka otkaz. 

Majka dječaka je bila vrlo sretna kada su joj rekli da je zvučnik pronađen jer je to bio rođendanski dar, piše Daily Mail.

Pogledajte i video: Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

 

Ključne riječi

Komentara 5

ST
stefj
14:32 16.09.2018.

Da li znate da kod nas ne možete otpustiti radnika zbog krađe? Snimka kamere se ne priznaje na sudu, a ako krađu ne dokažete (policija i sve te gluposti), ne možete u otkazu napisati razlog krađa.

DU
Deleted user
16:42 16.09.2018.

Stefj, ako je to istina onda me nimalo ne iznenaduje. Tipicno za Hrvatski zakon koji je prilagoden i ide samo na ruku kriminalcima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije