Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI

Napadač je teško ozlijeđen i u pritvoru: Preminuo drugi teško ranjeni učenik, imao je 14 godina

Pucnjava u srednjoj školi
Foto: Youtube
1/4
14.11.2019.
u 21:17

Osumnjičeni za napad danas je navršio 16 godina, objavila je policija,

U srednjoj školi Saugus u Santa Clariti došlo je do pucnjave u kojoj su najmanje četiri osobe ozlijeđene, a dvoje učenika preminulo od posljedica ranjavanja. Bolnica je objavila da je preminula 16- godišnja učenica, dok CNN javlja kako je preminuo i drugi teško ranjeni učenik. Imao je 14 godina. 

Policija je objavila kako je osumnjičeni za napad ranjen i u pritvoru. Ima tešku ozljedu glave i u ovom trenutku nije poznato hoće li preživjeti. Osumnjičeni za napad danas je navršio 16 godina, 

Kad je objavljena vijest o pucnjavi, šerif Santa Clarite napisao je na Twitteru kako je osumnjičeni za napad azijski Amerikanac obučen u crno.

Lokalna bolnica Henry Mayo objavila je kako su oni zaprimili dvoje pacijenta u kritičnom stanju, a tri pacijenta su na putu prema bolnici. Potvrdili su kako se kod njih liječilo četvero pacijenata: tri učenika i učenicu. Dvoje učenika i učenica su bili u teškom stanju, objavila je bolnica. Međutim, dvoje teško ranjenih učenika preminulo je od posljedica ranjavanja. 

Medicinski centar Providence Holy Cross potvrdila je kako su kod njih poslani ranjeni učenici na liječenje. Vjeruje se kako je kod njih dvoje ranjenih učenika. 

Četvero ranjenih učenika je u dobi od 14 i 15 godina. 

Ključne riječi

Komentara 18

XA
xaron
20:02 14.11.2019.

A da pošalju djecu iz Santa Clarite u školu u Beirut- tamo je sigurnije.

Avatar dzambo
dzambo
18:31 14.11.2019.

Trenutno javlaju da je policija usla u tu kucu i 3 policajca su javili da su napadaca nasli u toj kuci i napadac se sam ubio i to je to...''End of the story''....sreca je da trenutno nikog nije ubio negoo sam radnio i od tih 5 studenata 3 su muski a 2 zenski studenti i trenutno sad javljaju da su 4 u kriticnom stanju 3 muska i 1 zenski ali su zivi i dalje i to dobro....ipak na kraju da zavrsi puno bolje nego u prijasnjim slicnim situacijama....

Avatar Mentat
Mentat
19:29 14.11.2019.

Santa Clarita diet. Zabavna serija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije