Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Optužili dijete da je odrasla žena koja ih želi ubiti. Konačno otkriveno koliko ima godina

– Mislila sam da sam pronašla pravu obitelj za sebe – rekla je dr. Phillu Natalija koja ima poremećaj rasta zvan dvarfizam. Iako se dugo pričalo da je odrasla osoba, Natalia tvrdi da je rođena 4. rujna 2003. godine.
11. studenoga 2019. u 13:29 2 komentara 120592 prikaza
Natalia Grace Barnett
Foto: YouTube/Dr. Phill
Pogledajte galeriju 1/3

Bizarna priča o Nataliji Grace Barnett opet je isplivala na površinu. U ekskluzivnom intervjuu u emisiji doktora Phila McGrawa Natalia je odbacila optužbe da je odrasla žena i sociopat koji se pretvara da je djevojčica.

Ksenija Turković EUROPSKI SUD Dijete dodijelili ocu kojeg je majka prijavila da ga seksualno zlostavlja

Za ovo ''siroče'' javnost je doznala još 2010. godine kada ju je bračni par Barnett posvojio iz Ukrajine, a ubrzo i ostavio u stanu u Indiani jer ih je djevičica pokušala ubiti. U emisiju je pristigla sa svojom novom obitelji kod koje živi već sedam godina i s kojom nema nikakvih problema.

– Mislila sam da sam pronašla pravu obitelj za sebe – rekla je dr. Phillu Natalija koja ima poremećaj rasta zvan dvarfizam. Iako se dugo pričalo da je odrasla osoba, Natalia tvrdi da je rođena 4. rujna 2003. godine.

Djevojčica je prije nego li su je posvojili Barnettovi živjela s drugom obitelji koja ju je vratila socijalnoj službi jer je, kako navodi, slučajno ozlijedila drugo dijete.

– Jedan od njihovih sinova i ja bili smo jako bliski, pa smo se često hrvali. Jednom sam mu u igri pala na ruku, a njegova je mama mislila da mu je pokušavam slomiti – kazala je.

U domu Barnettovih navodno je prijetila roditeljima da će ih ubiti, a svoju pomajku Kristine pokušala je  gurnuti na električnu ogradu i otrovati joj kavu. Nakon toga par se odlučio riješiti kćeri pa su joj unajmili stan i upisali je u školu za odrasle. Tada je imala osam godina i preživljavala je od konzervirane hrane.

liječnik pod istragom U Portugalu rođena beba bez lica: Ginekologu je ovo drugi takav slučaj!

– Bila sam zbunjena. Nisam razumjela što se događa – rekla je Natalia kojoj je pomajka rekla da drugima kaže da ima 22 godine.

Njeni joj današnji roditelji  Antwon i Cynthia Mans vjeruju da ima 16 godina i tvrde da nije pokušala nauditi njima niti njihovoj djeci.

Kako Natalia sada ima 30 godina, novi roditelji ne mogu je upisati u školu. Oni pak tvrde da su s kćeri išli na posebna testiranja koja su potvrdila njezinu verziju priče da ima 16 godina. Međutim, na isto testiranje odveli su je i Barnettovi koji su 2012. godine podnijeli zahtjev Višem sudu okruga Marion na Floridi da se datum na Natalijinu rodnom listu promijeni iz 2003. u 1989. godinu

Nakon toga Natalia je za vrijeme boravka na odjelu psihijatrije priznala da je starija, tj. da je imala 14 ili više godina kada su je usvojili.

Zbog svega toga, točnije zbog napuštanja i zanemarivanja djeteta, Kristine i Michael završili su na sudu, a u siječnju 2020. godine znat će se hoće li završiti i iza rešetaka.

ski
Veliki vodič kroz Nassfeld
Isprobajte lokalne specijalitete, zaplešite uz legendarnu Nenu i skijajte na 110 km besprijekornih staza
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima