Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNO

Na aerodromu pronašli psića i poruku koja će vas rasplakati

Psić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.07.2017.
u 11:25

'Zaista me pogodilo... Zbog načina na koji je poruka napisana mogu reći kako je ta žena bila pod velikim stresom'

Prošlog je vikenda u zračnoj luci savezne države Nevada pronađen ozlijeđen psić. Malena čivava uz sebe je imala poruku koja je rasplakala nalaznicu ove preslatke životinje.

- Bok, ja sam Chewy! Moja je vlasnica bila u nasilnoj vezi i nije mogla priuštiti let i za mene. Nije me htjela ostaviti i srce joj se slamalo, no nije imala izbora.

Moj bivše dečko udario je mog psa dok smo se svađali i zato ima velik povez na glavi. Vjerojatno treba veterinara. Volim Chewyja tako puno, molim vas, volite ga i brinite se za njega - stoji u emotivnom pismu bivše vlasnice.

Psić je, na veliku sreću, završio u rukama Darlene Blair, koja ge je udomila. Ipak, kaže kako je bila potresena porukom vlasnice.

- Zaista me pogodilo... Zbog načina na koji je poruka napisana mogu reći kako je ta žena bila pod velikim stresom - kazala je Darlene.

Komentara 4

FR
franjo
20:59 11.07.2017.

Bio sam u Zagrebu i vidio stariju gospođu da nešto traži u kanti za smeće. Nisam vidio što je izvadila jer sam bio malo dalje, ali kosa mi se naježila i skoro da nisam iz glasa zaplakao.

Avatar __MAX__
__MAX__
14:06 31.07.2017.

To je svakodnevan prizor u HR. Zlocinacka organizacija je oduzelja lijepu starost tim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije