Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNOST ZGROŽENA

Osumnjičeni za mučenje psa na Facebooku se hvali nacističkim pozdravom

Dorian Krajačić
Foto: Facebook
1/4
06.07.2017.
u 11:59

Nitko nije povjerovao da je pas sam skočio s balkona...

Slučaj iz Kutine koji je zgrozio javnost, o mrtvom psu koji je, prema nekim informacijama, bačen u utorak s nebodera, i dalje je pod policijskom istragom, ističu u Policijskoj upravi Sisačko-moslavačkoj.

"Policija provodi kriminalistička istraživanja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti, kao i eventualne odgovornosti osoba iz ovog slučaja, odnosno postojanje moguće osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja, iz članka 205. Kaznenog zakona, za što je propisana kazna zatvora do jedne godine." - rekla je glasnogovornica Policijske uprave SMŽ.

Kako doznajemo iz Kutine nema svjedoka koji su vidjeli kako dvojica mladića, koje se sumnjiči, bacaju psa nego je teško ozlijeđen pas uočen tek na pločniku. Pas je kasnije uginuo u veterinarskoj stanici. Jedan od osumnjičenih, 20-godišnji Kutinčanin Dorian Krajačić, sam se javio na Facebook stranicu kutinske udruge Faun koja je objavivši fotografiju ozlijeđenog psa pokrenula cijelu priču. On tvrdi da ga nisu bacili sa šestog kata i kako je riječ o linču njega i prijatelja mu.

"Ovo je jedina istina, ja sam psa udomio lutalica je bio, uzeo sam ga k sebi hranio ga i brinuo se o njemu, čak je i spavao sa mnom u kući. svukud di sam išao on je išao sa mnom pa tako i u grad, došli smo kod prijatelja u neboder i nisam ga htio ostavljat vani, ušao je s nama u lift i krenuli kod prijatelja u stan, pošto prijatelj ima psa u stanu nismo ga uvadali jel bi ga napo pošto je veći, pasmine doga. ostavio sam ga u haustoru balkon je bio otvoren i tamo je preskočio....uvijek je išao zamnom jel nemam ograđeno dvorište. zar bi ja išao svog psa kojeg sam udomio bacat sa nebodera?" - napisao je u raspravi, uz podosta pravopisnih grešaka, Dorian Krajačić, pripadnik navijačkog miljea i koji na svom facebook profilu ima podosta fotografija sa uzdignutom desnom rukom, baš poput nacističkog pozdrava.

Očekivano, gotovo nitko od stotina komentatora nije povjerovalo u to da je pas sam skočio s balkona, no dio njih u svojim komentarima grubo vrijeđaju kutinski dvojac, pa im i prijete da će završiti slično kao nesretni pas. Dorian je u istoj objavi napisao kako je te prijetnje prijavio policiji, no tamo doznajemo kako takvu prijavu nisu zaprimili. Istraga ovog slučaja, ponovimo, još traje.

Komentara 18

DU
Deleted user
13:03 06.07.2017.

Po ovom napisanom ispada da su pripadnici navijačkog miljea nešto između kanibala i izvanzemaljaca.

Avatar debela koli
debela koli
12:34 06.07.2017.

Svi zajedno sa fotografije imaju 16 zuba.

PR
predragiskra62
19:46 06.07.2017.

sve uskladeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije