Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI INTERVJU TJEDNA

Prvi veliki intervju Matije Posavca nakon pobjede na izbora sutra u 11h na Večernji TV-u

Matija Posavec gostovao na VečernjiTV
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
30.11.2021.
u 15:46

Intervju je moguće pratiti na portalu i društvenim mrežama Večernjeg lista.

Novi-stari međimurski župan Matija Posavec gost je emisije Politički intervju tjedna televizije Večernji list koja će se emitirati sutra u 11 sati.

Prvi je to veliki intervju Matije Posavca nakon premoćne pobjede na ponovljenim izborima za župana u Međimurju, ali i prvi veliki televizijski intervju nakon uhićenja Posavca zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 10 tisuća kuna, a zbog čega je i dao ostavku i zbog čega su se prošle nedjelje održali i novi izbori.

Posavec u intervju govori o svemu što mu se stavlja na teret, kako gleda na činjenicu da mu je prvi javno " u pomoć" priskočio bivši stranački šef Radimir Čačić izjavom da bi bio lud da prizna da je primio mito i da je zapravo riječ o novcu za kampanju, ali i otkriva što je mislio kada je kazao da se sve dogodilo jer ga se htjelo politički eliminirati.

Govori i o potpori koju ima u Međimurju, ali i percepciji javnosti da je još samo jedan od korumpiranih političara u državi. Posavec u intervju otkriva i koji su mu politički planovi za budućnost. 

Emisiju vodi Petra Maretić Žonja.

Komentara 10

OD
Ostanite_doma
17:03 30.11.2021.

Kakav narod takva vlast. Ovo je sramota, oličenje lopovluka. Kakva smo mi država da nemaš koga drugog izabrat nego sitnog lopova beljaka i ovog posavca i nijom nista. Siguran sam da ce o ovome pricat po EU i smijat nam se. Pa tek sad će bit muka Isusova dobit eu fondove a čudimo se zašto. Pa ugrasti zvijezdu sa neba, a svi se u Boga kunu.

DU
Deleted user
16:12 30.11.2021.

ti ne da imaš obraz, ti imaš obraščinu

Avatar madcap
madcap
17:26 30.11.2021.

Čačić ga je naprosto vratio iz politićke smrti u život onom izjavom "nije mito nego donacija". Jači su od Isusa i Lazara. Maestralno, ma kakav Alan Ford, ovo je Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije