Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije u skladu s EU uredbom

Provjerite zalihe: S polica trgovina povučen još jedan proizvod

rezanci
Thinkstock
10.08.2022.
u 13:14

Državni inspektorat RH je s tržišta opozvao instant rezance Lucky Me, proizvedene u Tajlandu, zbog utvrđenog 2-klor-etanola, priopćila je u srijedu Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

Riječ je o proizvodu Instant rezanci, Lucky Me Pancit Canton Chilimansi, neto 60 g, s oznakom “najbolje upotrijebiti do 23. 9. 2022”.

Povlači se isključivo taj proizvod, proizvođača Monde Nissin Co., LTD., Tajland, dobavljača UNIONTRADE S.p.A., Peschiera, Italija. Na hrvatsko tržište ga stavlja tvrtka LITTLE MANILA j.d.o.o. iz Zagreba.

Iz Državnog inspektorata ističu da proizvod nije u skladu s EU Uredbom u područjima sigurnosti hrane.

Komentara 1

HO
Homophob
13:35 10.08.2022.

Nemojte bacati tu hranu! Donirajte to penzionerima starcima. Nece krepat od gladi a prestari su da prenesu moguce genetske poremecaje na buduca pokoljenja jer su preslabi zbog neishranjenosti za seks a tesko da ce imati u poznim godinama puno novorodene djece. Ako starci evoluiraju u nesto sto svjetli u mraku - odlicno - obzirom na buduce cjene elektricne energije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije