Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjetar ga bacio u more

Pronađeno tijelo njemačkog skipera?

obalna straža
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.03.2018.
u 13:26

Tijelo je u moru uočeno u 8.10 sati nakon čega je izvučeno na obalu, gdje će se obaviti identifikacija. Njemački skiper je nastradao u četvrtak oko 21.30 sati.

U Viškom akvatoriju u subotu ujutro uočeno je mrtvo tijelo najvjerojatnije njemačkog skipera koji je nestao u noći u četvrtak kada ga je jaki vjetar bacio u more, doznaje se u policiji.

Tijelo je u moru uočeno u 8.10 sati nakon čega je izvučeno na obalu, gdje će se obaviti identifikacija. Njemački skiper je nastradao u četvrtak oko 21.30 sati.

On se nalazio na jedrilici s 61- godišnjim sunarodnjakom. Nastradao je dok se nalazio na palubi kada ga je jaki udar bure bacio u more. Njegov sunarodnjak mu je bacio kolut za spašavanje i nakon toga ga više nije vidio.
Nakon dojave o pomorskoj nesreći bila je organizirana potraga u kojoj je osim policije i ribarskih brodica sudjelovala i nadležna Lučka kapetanija, te zrakoplov. Pomorska policija je jedrilicu s njemačkom zastavom doteglila do Visa, a 61- godišnji Nijemac koji se nalazio na njoj bio je pod šokom, no bez ozljeda.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:06 24.03.2018.

Da nije nevini vitez dojedrio sa sjevera uz paštetu i domoljublje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije