Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila u bolnici

Prometna nesreća u središtu Siska: Kombijem udario malenu djevojčicu

Sisak prometna nesreća
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
11.05.2018.
u 11:08

Djevojčicu je na parkirališnom prostoru udarilo kombi vozilo u trenutku dok je njime, vozeći unatrag, upravljao 59-godišnji Siščanin

Jutros, nešto prije osam sati, u prometnoj nesreći u središtu Siska teško je ozlijeđena devetogodišnja djevojčica.

Djevojčicu je na parkirališnom prostoru udarilo kombi vozilo u trenutku dok je njime, vozeći unatrag, upravljao 59-godišnji Siščanin.

Uslijed udarca djevojčica je pala na kolnik te zadobila ozljede glave. Utvrđuju se okolnosti  nesreće dok je djevojčici liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici. 

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toni70
01:11 12.05.2018.

Djevojćica na parkiralištu ??? Izlazi iz svog vozila otac majka se ne brinu ništa ? ili je parking - Igralište ? O čemu je rijeć ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije