Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozio pijan i usmrtio dječaka

Otac dječaka stigao je prije Hitne. Držao ga je na rukama, ali je maleni prestao disati...

Dom prerano preminulog dječaka
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
14.12.2017.
u 20:55

Satima su se liječnici borili za njegov život, no ta je bitka ujutro, nažalost, izgubljena. Mališan je preminuo. Vozač je napuhao 1,01 promila

Maleni E. K. (5) bio je prehlađen pa ga je majka A. K. (27) odlučila iz njihovih Marjančaca odvesti liječniku u obližnje Valpovo. Vozio ih je njezin otac, Z. M. (56). Vraćali su se s pregleda i bili 500 metara nadomak kuće kada se, u srijedu u 16.05 sati, na ravnoj cesti između Metlinaca i Marjančaca, pred njihovim Opelom odjednom stvorila Škoda. Za upravljačem Škode sjedio je I. Đ. (27) iz Ivanovaca.

Uslijedio je stravičan frontalni sudar. Svi četvero su teško ozlijeđeni, a najteže upravo dječak. Satima su se liječnici borili za njegov život, no ta je bitka ujutro, nažalost, izgubljena. Mališan je preminuo. Vozač je “napuhao” tog popodneva, neslužbeno doznajemo, 1,01 promila alkohola.

“Popio tri piva na fešti”

– Čim su mu javili za sudar, dječakov otac M.K. odjurio je na mjesto nesreće. Stigao je i prije Hitne pomoći, držao ga je na rukama, ali je maleni pao u nesvijest i prestao disati. Uspjeli su ga u kolima Hitne pomoći vratiti, ali nije izdržao do jutra – u suzama nam priča shrvana obitelj.

– Od početka se vidjelo da je mali jako loše, imao je teške ozljede glave i kralježnice – nastavljaju.

Satima je policija rekonstruirala uzroke te tragedije koja je potresla Valpovštinu.

– Dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom, zbog neprilagođene brzine, 27-godišnjak je izgubio nadzor nad automobilom. Vozilo je prešlo na trak za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom je udarilo u prednji dio automobila kojim je upravljao 56-godišnjak – izvijestila je policija.

Mladić je, naime, svojom Škodom zahvatio desnu bankinu i potom skrenuo ulijevo pa je sudar bio direktan. Od siline udarca, Opel je odbačen u odvodni kanal, a motor iz njega je – izletio i završio u kanalu na suprotnoj strani ceste. S teškim ozljedama, sve četvero su hitno prevezeni u KBC Osijek. Dan poslije i dalje su bili u bolnici, ali doznajemo kako nisu u životnoj opasnosti. I. Đ. na Hitnoj je pomoći, priča se u selu, ustvrdio kako je kobnoga popodneva popio tri piva na fešti. Njegovi roditelji, inače, žive u Marjančacima, odakle je i stradali dječak.

Tuga je preplavila jučer dom dječakova drugog djeda, M. K.

O Bože, zašto si nam ga uzeo

– Edi je neprestano bio kod nas, oni žive dvije kuće dalje. Obožavao sam ga, on je mene volio... O, Bože, zašto si nam ga uzeo – očajno će M. K., dok pokazuje igračke s kojima mu se unuk igrao.

Dječak, za kojega svi kažu kako je bio predivan, ima još sestru, od godinu i pol dana.

>> Ovo su najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera koje su obilježile 2017.

Dom prerano preminulog dječaka
1/59

Komentara 17

B2
bokida 2
22:07 14.12.2017.

U normalnoj državi sa normalnim sudstvom ovaj čovijek više nikada nebi vozio automobil.

NA
Narcis660
21:46 14.12.2017.

Nesmijem ni zamislit kako je jadnim ljudima pa boze oslobodi....Zelim im samo nadljudsku snagu a ovom pripitom balavcu za volanom uzeti dozovotno dozvolu da nikada nesjedne za upravljac! Ne on nego nitko tko konzimira alkohol i sjeda za volan.Tuzno da me dusa boli za jadnim djetetom pocivao u miru mali andele (neduzni)...

TV
tiha_voda
23:06 14.12.2017.

Potpuna informacija bi bila da smo saznali je li nesretni dječačić bio propisno vezan u sjedalici ili su ga držali u krilu na prednjem sjedalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije