Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hak poziva na oprez

Prometna nesreća kod tunela Sveti Rok, snijeg otežava promet i na drugim prometnicama

Zagreb: Snijeg u jutarnjim satima lagano zabijelio grad
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/26
31.01.2021.
u 15:50

Također su izvijestili o prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Sveti Rok u smjeru Zagreba.

Zbog snijega i leda za sav je promet zatvorena državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan i županijska cesta ŽC5199 Sušanj-Štirovača. Vozi se otežano na prometnicama u Sisačko-moslavačkoj županiji, osobito na prilazima Petrinji, Glini, Sisku te okolnim mjestima. Pozivamo vozače da prate upute nadležnih službi, izvijestio je HAK. 

Zagreb: Snijeg u jutarnjim satima lagano zabijelio grad
1/39

Također su izvijestili o prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Sveti Rok u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Još jutros su upozorili da je vožnja otežana zbog snijega u Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a u ostatku zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše.

Zima i snijeg su jutros su ispraznili i centar Zagreba, no, rekreativcima na Jarunu to, dakako, nije zasmetalo. Sutra se, pak, očekuje djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. U noći uz više oblaka još može biti malo snijega. Navečer magla mjestimice. Vjetar slab. Najniža temperatura zraka od -4 do -1, a najviša oko 3 °C.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije