Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Prodao mu kokain, pa ga kasnije iznuđivao tvrdeći da mu drogu nije platio

Kokain
Tomislav Miletic/PIXSELL
16.11.2020.
u 14:48

Na koncu, M.M. je 11 listopada nazvao 29-godišnjaka, i ponovo mu prijetio nakon čega mu je došao u kuću te ga napao. Oštećenom se sve to očito više nije dalo trpjeti pa ga je prijavio.

Prvo mu je prodao drogu, a onda ga je iznuđivao, tvrdeći da mu novac za drogu, nije dao. Tako bi se ukratko moglo opisati ono što je još 2018. događalo jednom 29-godišnjaku, kojem je dosadilo trpjeti prijetnje pa je svog dilera i iznuđivača nedavno prijavio policiji. 

Policija je privela M.M. (37), i osumnjičila g  za preprodaju droge i iznudu. Nakon što je ispitan, M.M. je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Cijela ta nevjerojatna priča počela je 2018. kada je M.M. 29-godišnjaku prodao određenu količinu kokaina. Ovaj mu je to i  platio, no nakon nekog vremena M.M. ga je susreo na ulici .

- Dužan si mi pare - rekao mu je, znajući da to nije istina.

Mlađi muškarac kazao mu je da mu je sve platio i tada počinju njegovi problemi s M.M. Ovaj ga mjesecima zove i traži da mu vrati nepostojeći  dug. A onda M.M. u lipnju 2020. dolazi do kuće na zagrebačkoj Trešnjevci koju 29-godišnjak koristi. Govori mu da mu  je sad već dužan nekoliko tisuća kuna, nakon čega ga je i fizički napao, te mu na ime nepostojećeg duga uzeo računalo i mobitel.

Nastavio ga je nazivati i tijekom srpnja, tražeći novac, pa mu je 29-godišnjak dao nešto novaca. No tu njegove muke ne prestaju jer ga je tijekom kolovoza M.M. nastavio nazivati i prijetiti mu, pa mu je 29-godišnjak dao svoju kreditnu karticu kojom se M.M. koristio u rujnu i listopadu, podižući novac.  

Na koncu, M.M. je 11 listopada nazvao 29-godišnjaka, i ponovo mu prijetio nakon čega mu je došao u kuću te ga napao. Oštećenom se sve to očito više nije dalo trpjeti pa ga je prijavio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije