Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Prijeteći nožem opljačkao je 8 trgovina, policija ga uhvatila na kolodvoru

policajac
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
07.10.2017.
u 20:41

Nakon zadnjeg razbojništva u četvrtak, 5. listopada u Ivanić Gradu, policija ga je zatekla na željezničkom kolodvoru i privela

Policija je u Ivanić Gradu uhitila 33-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je uz prijetnju nožem opljačkao osam trgovina na području zagrebačkih naselja Dubrava, Maksimir, Trešnjevka i Trnje te u Ivanić Gradu, izvijestila je u subotu zagrebačka policija.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 33-godišnji muškarac između 18. rujna i 5. listopada  biciklom dolazio u blizinu trgovina te maskiran ulazio u trgovine i prijeteći nožem od zaposlenica uzimao novac.

Nakon zadnjeg razbojništva u četvrtak, 5. listopada u Ivanić Gradu, policija ga je zatekla na željezničkom kolodvoru i privela. 

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. Po završetku kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće, navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:42 08.10.2017.

Jesenti milu bigulicu, tako to ispadne kad se kriminalom počme baviti čovjek koji nema sreće pa završi u pritvoru za pišljivih 15.000 kuna. A bajni srećković Todorić Ivek i slični "kontroverzni poduzetnici" mogu mažnjavati milijarde kuna i eura i nakon toga cijelu državu vući za nos. Tja, kaj se more. Tu ti se, dušica moja draga, zbiljam ne more nikaj, kajti ni med cvetjem ni pravice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije