Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna noć

Eksplodirala dva bankomata: Gotovo u isto vrijeme, ali u različitim dijelovima Hrvatske

Bankomat u Červar Poratu
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
05.10.2017.
u 14:23

Bankomati su noćas eksplodirali u Istri i Zadru.

Stanovnike Červar Porta oko tri sata u noći na četvrtak probudila je snažna eksplozija.  

Kako je priopćila  PU  istarska  nepoznati  počinitelj  je najvjerojatnije uporabom plinske eksplozivne smjese raznio bankomat u Parku Maestral. 

Bankomat  je  bio  instaliran  u  sklopu  trgovine,  a  uslijed detonacije,  bankomat  i  unutrašnjost  trgovine  su u potpunosti uništeni. Oštećen  je  i  ugostiteljski  objekt nasuprot trgovine. Kolika je šteta za sada nije priopćeno, a u policiji kažu da tragaju za počiniteljem.

Eksplodirao i bankomat u Zadru

Pola sata kasnije, u 3.30 u noći na četvrtak, raznesen i bankomat u Ulici Hrvatskog Sabora u Zadru. Riječ je o bankomatu smještenom u sklopu jednog trgovačkog centra, a u policiji kažu da je nepoznati počinitelj izazvao eksploziju u kojoj nitko nije ozlijeđen. 

Bankomat u Červar Poratu
1/21

Očevid bi se trebao obaviti u četvrtak, nakon čega će se znati kakva je eksplozivna naprava upotrijebljena te kolika je šteta.

Komentara 11

DH
dhus
13:33 05.10.2017.

Ak su Bankomati grunuli znaci da rade na loz ulje. Ako je eksplozivna naprava stavljena pokraj tada nije eksplodirao Bankomat ali za novinara Bankomat i traktor su jedno te isto

JI
jimpx131
13:20 05.10.2017.

Po naslovu bi čovjek mislio da su grunuli sami od sebe

Avatar Papatest
Papatest
14:49 05.10.2017.

Mladež hdzea napada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije