Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesavjesno radi

Prijavit će ravnatelja Javne ustanove koja brine o Marjanu

inicijativa za marjan
Ivana Ivanović/PIXSELL
10.07.2011.
u 15:56

Iz Inicijative ističu da je gradonačelnik Željko Kerum koncesionar ugostiteljskog objekta na Benama, da je u sukobu interesa i da mu je financijski korisno da se propisi krše.

Članovi Inicijative za Marjan s pedesetak građana krenuli su poslijepodne u prosvjednu šetnju, od Instituta do poznatog kupališta Bene upozoravajući na problem kojeg stvaraju automobili kojima zaštitari dopuštaju, unatoč zabrani, vožnju po Marjanu.

- Kad bi postojala politička volja, a nema je, problem bi se vrlo lako mogao riješiti. Pozivamo župana Antu Sanadera, jer Splitsko-dalmatinska županija ima veću zaštitu nad Park šumom Marjan od Grada Splita, da kao vatrogasac javno iskaže mišljenje o opasnosti od požara na Marjanu zbog vozila, kazala je Duška Boban u ime Inicijative za Marjan.

Članovi Inicijative koja gotovo svake nedjelje organizira neki prosvjed kako bi zaštitila Marjan, najavljuju podnošenje prijave protiv Mate Kosovića, ravnatelja Javne ustanove koja brine o Marjanu zbog nesavjesnog rada. Konkretno, zbog toga što nije označio parkirališna mjesta na Benama i što je "dao mig" zaštitarima da na Marjan puštaju automobile koji nemaju dozvolu za vožnju kroz Park šumu.

Naravno, ne zaboravljaju spomenuti ni gradonačelnika Željka Keruma. Ističu da je on koncesionar velikog ugostiteljskog objekta na Benama i da je izravno u sukobu interesa o čemu mjerodavni ne vode računa. Kao koncesionaru, Kerumu je, upozoravaju iz Inicijative za Marjan, financijski vrlo korisno da se propisi krše.

Komentara 1

KU
kumpare
08:48 17.07.2011.

Splićani e jeste šugavci na čelo sa Kerumom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije