Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NajAdvent 2023.

Pridružite se izboru najljepšeg Adventa u Hrvatskoj

NajAdvent
22.11.2023.
u 15:58

NajAdvent, projekt Večernjeg lista koji drugu godinu zaredom posjećuje najljepše lokacije diljem zemlje, uskoro kreće s novim i još bogatijim sadržajem

Nakon prošlogodišnjeg bogatog praćenja adventskih aktivnosti diljem zemlje, ove godine pripremamo još sadržajniji i još kreativniji NajAdvent projekt u kojem ćemo nagraditi tri najbolja Adventa prema izboru čitatelja i tri najbolja Adventa po izboru stručnog žirija.

Odbrojavamo dane do početka Adventa, najčarobnijeg razdoblja u godini, kada se destinacije diljem Hrvatske pretvaraju u idilične lokacije, prepune bajkovitih događanja koja jedva čekamo posjetiti.

Foto: Shutterstock

Pripreme za najčarobnije Advente diljem Hrvatske već su u punom jeku, a Večernji list u suradnji s partnerima ususret blagdanima drugu godinu zaredom organizira projekt – NajAdvent, izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Nominirani će biti Adventi čiji organizatori prijave svoje sudjelovanje, a o pobjednicima će odlučiti glasovi čitatelja i žirija.

Prijave se primaju na e-mail najadvent@vecernji.net putem kojeg zainteresirani dobiti sve informacije o uvjetima sudjelovanja. Prijave su otvorene, a glasovanje za NajAdvent 2023. kreće od 11. prosinca 2023. do 6. siječnja 2024.. Pobjednike ćemo proglasiti 10. siječnja 2024., a osim titule NajAdventa 2023. po izboru čitatelja, dodijelit će se nagrade najboljim ovogodišnjim Adventima po izboru žirija.

Foto: Shutterstock

U prosincu predstavljamo nominirane sa svim posebnostima i bogatim adventskim programima koje nude. Kao središnje mjesto projekta, web stranica najadvent.hr objedinjavat će sve informacije o nominiranima, uz premijerne najave adventskih događanja popraćene bogatim foto i video galerijama, koje će čitateljima služiti kao putokazi koje Advente posjetiti.

NajAdvent 2023.

Osim što biramo najljepše ovogodišnje advente, ove ćemo godine kroz autentične novinarske reportaže donijeti i najbolji uvod u nezaobilazne ponude i atrakcije prijavljenih Advenata u projektu.

Tako će novinari Večernjeg lista u prosincu obići sve nominirane adventske destinacije i reportažno popratiti ono najbolje iz svake destinacije.

Budite dio originalne adventske priče, glasajte za grad koji po vašem mišljenju ima najljepši Advent i pratite sve o ovom najljepšem razdoblju u godini na našim stranicama.

Foto: Shutterstock

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije