Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda neprepoznatljivo

Ovisnica o brzoj hrani otkrila tajnu kako je izgubila više od 60 kilograma

Frances Carpenter
Foto: Instagram
1/5
13.09.2017.
u 11:15

Frances Carpenter kao 25-godišnjakinja imala je 150 kilograma, no sada je više nitko ne može prepoznati

Frances Carpenter kao 25-godišnjakinja imala je 150 kilograma i bila je ovisna o brzoj hrani. Obožavala je hamburgere i pržene krumpiriće, no to je više nije činilo sretnom.

Jednog se dana probudila i odlučila da joj je dosta takvog života te je krenula u bitku s kilogramima.

Sada ima 28 godina i više od 60 kilograma manje, no njezina borba i dalje traje.

– Jednog dana probudila sam se i znala sam da je ovo zadnji put da ću pokušati izgubiti kilograme. Bila sam jako depresivna i nisam imala samopouzdanja, iako su mi kosa i nokti uvijek izgledali savršeno jer samo željela biti lijepa. No s obzirom na to da sam bila toliko teška, imala sam jako malo energije i nisam previše izlazila – priča ova 28-godišnjakinja iz Riversidea u Kaliforniji.

Frances Carpenter
1/5

– Počela sam s dijetom i vježbala sam dva puta dnevno pet dana u tjednu i radila sam uglavnom kardio vježbe jer je to bilo jedino što sam znala – dodala je Frances koja se, nakon što je izgubila 20-ak kilograma, počela baviti CrossFitom – sportom koji se temelji na izvedbi funkcionalnih pokreta u raznovrsnim kombinacijama vježbi pri visokom intenzitetu, a njime se razvija snaga i kondicija.

– U godini dana izgubila sam još 40 kilograma jer CrossFit objedinjuje sve vježbe koje su bitne za gubitak tjelesne mase – ističe ona.

Frances na Instagramu ima 50 tisuća pratitelja te na svom profilu dijeli iskustva o mršavljenju. 

Komentara 2

Avatar BUJICA
BUJICA
13:04 13.09.2017.

Apsalar,to je bolest i ovisnost(kao pljuge,droga,alkohol......).Stvarno treba imati strašnu volju i unutarnju snagu da se te ovisnosti riješi!

Avatar Apsalar
Apsalar
12:04 13.09.2017.

Ajd dobro vidim u galeriji "poslije" slike... Pohvalno. Što snaga volje može to je čudo. Čestitam ženskoj, svaka čast! P.S. nije se nikad ni trebala dovesti u takvu situaciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije