Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna reklama

Prerušeni vozač NASCAR-a izludio prodavača auta

Knut
Foto: Reuters
1/2
13.03.2013.
u 15:27

Ušetavši u salon automobila, Jeff je zaželio testirati Chevy Camaro s V6 motorom snage 426 konja. Pravio se da nije baš previše upućen u stvari

Jedan od najboljih vozača u povijesti NASCAR-a Jeff Gordon posljednja je velika sportska zvijezda koju je Pepsi prerušio i upotrijebio u svojoj reklami.

Jeff je prezentirao svoje glumačke sposobnosti u obličju starijeg muškarca, ne previše iskusnog u vožnji. Ušetavši u salon automobila, Jeff je zaželio testirati Chevy Camaro s V6 motorom, snage 426 konja. Pritom se držao potpuno neupućen u stvari. U pomoć mu je priskočio prodavač koji mu je ponudio da se okuša iza volana. Kada je sjeo u Chevy, profesionalac je pokazao svoje pravo lice, što je prodavača uplašilo i dovelo do ludila.

>>Kao Marilyn Monroe: Eva Herzigova gola u reklami za cipele!

Komentara 11

CA
cactus
16:08 13.03.2013.

V6 ima 323 konjske snage, znači da je riječ o V8

SE
sestrićna
16:29 13.03.2013.

odličnooooooo

BL
Blizard
21:34 13.03.2013.

Trgovac , nitko me vise neće voziti ni u taxsi ne ulazim vise !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije