Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvorili isprave tvrtke

Prepoznajete li osobe s fotografija

Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/2
17.11.2015.
u 14:06

Ukoliko prepoznajete ili imate bilo kakve informacije o osobama s fotografija obavijestite najbližu policijsku postaju, nazovite 192 ili se javite e-mailom na adresuzagrebacka@policija.hr

Zbog otprilike 200.000 kuna koliko su si ilegalno pribavili koristeći se podacima tvrtke Orchem sa sjedištem u Zagrebu policija traga za dvije osobe s fotografija. Prvi muškarac star je tridesetak godina, visine oko 170 cm i sitnije građe, dok je drugi muškarac starosti oko 35 godina, visok oko 185 cm i punije građe.

Njih dvoje terete se da su krivotvorili isprave trgovačkog društva Orchem i osobne podatke odgovorne osobe u Orchemu te zatim sklapali ugovore i dostavljačima predavali bjanco zadužnice ovjerene krivotvorenim pečatom navedene tvrtke.

Ukoliko prepoznajete ili imate bilo kakve informacije o osobama s fotografija obavijestite najbližu policijsku postaju, nazovite 192 ili se javite e-mailom na adresuzagrebacka@policija.hr.

>> Nasjeo na priču da je naslijedio 1,8 milijuna eura

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hunter86
Hunter86
14:42 17.11.2015.

Igor Pamić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije