Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala respiratornih problema

Preminula od koronavirusa: Policija traži osobu koja je pljunula na radnicu

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/2
14.05.2020.
u 23:18

'Od vitalnog je značaja utvrđivanje okolnosti koje stoje iza ovog incidenta', poručio je glavni inspektor

Belly Mujinga preminula je 5. svibnja od COVID-19 nakon što je nepoznati prolaznik, zaražen koronavirusom, na nju pljunuo i prema njoj se namjerno zakašljao dok je radila. Bila je zaposlenica londonske željeznice. 

Belly je ranije bolovala od kroničnih respiratornih problema, no unatoč tome na poslu nije dobila adekvatnu zaštitnu opremu. Sindikat zaposlenika u prometu tada je naveo kako vlada mora osigurati prave mjere opreza i zaštite za djelatnike u poslovnim objektima.

Policija provodi istragu

Potvrđeno je da je britanska policija preuzela nadzorne snimke koje prikazuju ovaj incident te će ih uključiti u svoju istragu. 

"Od vitalnog je značaja utvrđivanje okolnosti koje stoje iza ovog incidenta", poručio je glavni inspektor Sam Blackburn za CNN i dodao da je policija svjesna da su svi pogođeni Bellynom smrću te da suosjećaju s obitelji.

Potvrdio je kako provode opsežnu istragu te kako se nadaju da će, uz pomoć nadzornih kamera, pronaći svjedoke. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bud Humski
Bud Humski
02:46 15.05.2020.

Hahaha..., "nepoznati prolaznik, zaražen koronavirusom, na nju pljunuo i prema njoj se namjerno zakašljao dok je radila"... i jadna zena umrla od slavnog virusa!? Sto li bi rekli onih skoro dva milijuna koji su se od slavnog virusa oporavili, uglavnom bez lijecnicke intervencije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije