Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNA ŽENA

Zaražena osoba namjerno pljunula na djelatnicu željeznice, preminula je od koronavirusa

Koronavirus u Londonu
Foto: Reuters/PIXSELL
12.05.2020.
u 17:49

Navodno da je nesretna žena već bolovala od kroničnih respiratornih problema te da je već ranije morala ići na operaciju.

Djelatnica koja je radila u Londonu na željeznici preminula je od COVID-19 i to nakon što je na nju nepoznati prolaznik pljunuo

Naime, Belly Mujinga (47) i njezin kolega bili su na poslu kada je na njih pljunula nepoznata osoba te se namjerno na njih zakašljala. Nakon toga im je nepoznati počinitelj rekao da je zaražen koronavirusom. 

Belly je umrla dva tjedna kasnije, a Britanska policija pokrenula je istragu o incidentu

Toga su dana Belly i njezin kolega zamolili upravu da ostatak dana provedu unutar objekta iza zaštitne pregrade, ali je uprava taj prijedlog odbila

Navodno da je nesretna žena već bolovala od kroničnih respiratornih problema te da je već ranije morala ići na operaciju. 

Uprava je znala za loše zdravstveno stanje djelatnice, koja je i nakon incidenta nastavila s radom na željeznici, piše CNN

Belly i njezin kolega zarazili su se 11 dana nakon incidenta, a Belly je hitno prebačena u bolnicu i stavljena na respirator. Nakon samo nekoliko dana u bolnici, nesretna žena je preminula. 

Iz sindikata su naveli kako radnici nisu dovoljno zaštićeni i da vlada prvo mora osigurati da su u poslovnim objektima postavljene prave mjere opreza i zaštite za djelatnike. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BettyFH85
BettyFH85
00:48 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
14:31 13.05.2020.

"Nije li pravo na život ipak najvrjednije?" - naravno da je stoga se toga sjetite i kad budete zagovarali pobačaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije