Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put do uspjeha

Preko politike Topolovec je postao biser ‘Zlatne škrinjice’

Kapelscak
Mladen Mandić
24.01.2013.
u 12:10

Zašto se za svaku vatrogasnu skupštinu hrana mora dostavljati iz njegova restorana Kapelšćak. On nas na taj način ucjenjuje - pitaju se vatrogasci

Nakon našeg jučerašnjeg teksta u kojem smo pisali da je član Uprave Narodnih novina, predsjednik zagorskog HNS-a i načelnik Radoboja Anđelko Topolovec pogodovao tvrtki Tim papir u vlasništvu pročelnice Radoboja Marije Pernjak i njezinog brata Tomislava, stiglo nam je puno telefonskih poziva iz Radoboja u kojem Radobojčani prozivaju svog načelnika i zbog drugih stvari.

 - U vrijeme dok je Topolovec načelnik općine Radoboj, njegova imovinska kartica u mnogome se povećala. Prije desetak, petnaestak godina bio je najobičniji dostavljač kruha, a danas u središtu Stubičkih Toplica ima luksuzni restoran Kapelšćak. Kako li je do svega došao. Isključivo putem političkih veza - govore Radobojčani te dodaju.

 Hrana iz Kapelšćaka

 - Kad je bilo kakva vatrogasna skupština u vatrogasnim društvima u našoj općini - bilo u Radoboju, Gornjoj Šemnici ili Jazvinama, hrana za skupštinu mora se uvijek dostavljati iz njegova restorana Kapelšćak u Stubičkim Toplicama. On nam iz općinskog proračuna da 7500 kuna, za hranu mu moramo dati 7000 kuna, a račun nam napiše na 4500 kuna. Na taj način nas stalno ucjenjuje - pričaju vatrogasci. Isto tako, govore Radobojčani, Topolovec se pokazao i kao vrhunski “prognozer”. Naime, prije nekoliko godina kupio je za sitan novac parcelu od jednog Radobojčana na nekom brijegu, no ta je parcela uskoro postala atraktivno zemljište. Na njoj je naime napravljen repetitor, a Topolovec od najma tog komadića zemlje svaki mjesec u džep sprema 300-injak eura. - Zar se načečelnik općine doista mora baviti takvim poslovima - pitaju se Radobojčani.

 “Bregi Ekspress”

 Uz sve, radobojska oporba u Općinskom vijeću zamjera načelniku i da je u prvih šest mjeseci prošle godine potrošio čak 43 tisuće kuna na tiskanje i distribuciju Radobojskog lista. A tiskanje i distribucija, naravno, opet idu preko poduzeća “Bregi Express” pročelničina brata Tomislava. - Sa svim tim umreženim vezama i poznanstvima diljem Lijepe Naše, bilo bi zaista šteta da naš lokalni šerif - “Mali Čačić” kako ga odmilja zovu u Zagorju, još jednom ne dobije mandat i da nam i dalje na sreću i veselje vodi radobojsku općinu - kažu Radobojčani.     

Komentara 8

DE
destiny49232
15:35 24.01.2013.

sve jednom dođe na vidjelo...ništa se ne može sakriti... :)))

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
17:26 24.01.2013.

24.01.2013. u 13:33h nevenm90 je napisao/la: ....On nam iz općinskog proračuna da 7500 kuna, za hranu mu moramo dati 7000 kuna, a račun nam napiše na 4500 kuna. Na taj način nas stalno ucjenjuje - pričaju vatrogasci.... ------------------------------------------------------------------------------------ Ako je ovo istina...onda Topolovcu treba na vrata zakucati policija...Odmah sada. A o restoranu...otom - potom.Čovjek nije kupovao kruh....staroga je preprodavao i tako došao do bogatstva.Čudotvorac pod HNS....i Sonja Borovčak plaštom .

NE
nevenm90
13:33 24.01.2013.

....On nam iz općinskog proračuna da 7500 kuna, za hranu mu moramo dati 7000 kuna, a račun nam napiše na 4500 kuna. Na taj način nas stalno ucjenjuje - pričaju vatrogasci.... A joj, sad bude Mandića valjda pogazil :D (( nije im to niš stranoga :D )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije