Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni poziv

Predlaganje programa za Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991

vuovar
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
04.10.2013.
u 10:20

Gradski poziv upućen je svim zainteresiranim predlagateljima koji do 18. listopada mogu predložiti nekakav program koji bi bio dio Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

S približavanjem Dana sjećanja na žrtvu Vukovara Grad Vukovar uputio je javni poziv za predlaganje programa obilježavanja Dana sjećanja koji se obilježava 18. studenoga u počast svim sudionicima obrane.

Gradski poziv upućen je svim zainteresiranim predlagateljima koji do 18. listopada mogu predložiti nekakav program koji bi bio dio Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Pri tome treba voditi računa da će središnji dio programa i ove godine biti kolona sjećanja koja će krenuti iz dvorišta vukovarske bolnice te se gradskim ulicama uputiti do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata.

Najavljuje se i da će prvi sastanak Odbora za obilježavanje Dana sjećanja, a koji odlučuje o programu, biti održan početkom idućeg tjedna. Zainteresirani građani, udruge i pravne osobe svoje prijedloge mogu slati i na adresu Grada, Ulica dr. Franje Tuđmana 1, s naznakom Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991 – 2013. Dodatne informacije mogu se zatražiti na 032/456-505 ili e-mailom: protokol@vukovar.hr

>> Cijeli mjesec traju Dani sjećanja na krvavi rujan 1991.

Komentara 1

JA
james49
10:38 01.10.2014.

Predlažem masovno samospaljivanje, jer barem polovica samo glumata. Oni kojima je stalo ne koriste medije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije