Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je to?

Pred vratima ju dočekala misteriozna stvar, tjedan dana kasnije dogodilo se nešto grozno

Keply
Foto: Twitter
1/2
05.05.2018.
u 14:21

Majka dvoje djece bezuspješno traži odgovor na pitanje što je to pronašla pred ulaznim vratima svoga doma

Twitterašica pod imenom Keply podigla je pravu uzbunu na toj društvenoj mreži nakon što je pred ulaznim vratima svoje kuće pronašla misterioznu stvar koja nalikuje na korijen neke biljke, no o čemu se uistinu radi još nitko nije otkrio.

Naime, ona je objavila kako je na ulazu u kuću pronašla 'ukleti korijen' koji izgleda kao pureći batak te je pokušala otkriti o čemu se radi.

– Trebalo mi je osam sekundi da postanem opsjednuta njime. Što je to? Životinja? Biljka? Mineral? Izvanzemaljska utroba? Zašto je puno tih štapića? Je li ukleto? Blagoslov? Mislim, znala sam da je ukleto – napisala je ona.

Fotografiju korijena veličine njezine podlaktice poslala je svim prijateljima, poznanicima, kolegama s posla, no nitko nije znao o čemu se radi.

– Stavila sam ga u vrećicu za zamrzavanje i ponijela na posao. Sve sam pitala, nitko nije znao što je. Na kraju dana vrećica je postala znojna. Pureća noga je isparavala – dodala je ona.

Nakon posla, vrećicu s misterioznom pojavom bacila je na prtljažnik njezina automobila i zaboravila na nju. Tjedan dana kasnije djecu je vozila u knjižnicu te su se šokirali onime što su zatekli u automobilu.

Zadnje sjedište bilo je puno crvi koji su počeli izlaziti iz korijena, a bila ih je gomila.

– Izlegle su se tisuće sićušnih i odvratnih crvi koji su bili posvuda. Probili su vrećicu i puzali po cijelome autu – šokirana je ova majka. Ona i djeca napustila su odmah automobil i zvali supruga da ih 'spasi'. On je pospremio automobil i očistio ga od crvi, no još nisu otkrili o kakvom korijenu je bila riječ ako je uopće u pitanju korijen.

Znate li vi možda o čemu se radi?

Ključne riječi

Komentara 29

CA
campa
17:13 05.05.2018.

Bilo je glupih članaka,pa glupljih ali ovo je najgluplji.

AN
ante555
17:33 05.05.2018.

Ne znam tko je ovdje luđi ova glupaca ili tko objavljuje ovakve gluposti.

AB
abendblatt
17:36 05.05.2018.

U supljoj tikvici je pticica napravila gnijezdo koje netko bacio njoj pred vrata,pticice uginule i ucrvale se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije