Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Mladić profesorici umjesto eseja zabunom poslao fotografiju o kojoj svi pričaju

Alex Sparrow
Foto: Twitter
1/2
01.05.2018.
u 17:01

Odmah se ispričao profesorici, a svoju ''pogrešku'' je objavio na Twitteru gdje su svi s nestrpljenjem čekali njezin odgovor

Mladić Alex Sparrow profesorici je trebao poslati esej koji je pisao o različitostima u društvu, no umjesto toga poslao joj je urnebesnu fotografiju mačke koju je imao pohranjenu na svome računalu.

Kada je već poslao dokument, shvatio je što je učinio, a neobičnu situaciju podijelio je na Twitteru, gdje je njegova ''pogreška'' odmah postala pravi hit.

Svi su s nestrpljenjem čekali profesoričin odgovor, a kada ga je dobio, njezina reakcija sve je oduševila.

Mladić se ispričao profesorici i napisao joj kako je pogrešno poslao fotografiju mačke koja je uhvaćena u zanimljivom trenutku, a odgovor profesorice ga je iznenadio.

Esej je ocijenila najvećom ocjenom te se raspitivala o mački.

– Pitala je može li je dobiti. Postavila ju je na pozadinu i rekla je da ćemo je viđati u powerpoint prezentacijama do kraja semestra – obavijestio je twitteraše Alex Sparrow.

S obzirom na to da mačka nije njegova već je riječ o fotografiji na koju je naišao na internetu, sada je krenula potraga za vlasnikom mačke i uopće ne sumnjamo u to da će ga pronaći.

10 stvari koje možda niste znali o Yugu:

Alex Sparrow
1/11

Komentara 20

Avatar Zgubider.
Zgubider.
17:59 01.05.2018.

Gospođo Karolina, mene bi stvarno ineresiralo jeste li vi već završili faks za novinarku ili ste na praksi? Nemojte se ljutiti, nekako mi je upalo u oči, najveće smeće koje biva objavljeno u Večernjem listu dolazi od Vas i od jednog Vašeg kolege. Jel Vas pisanje takvih gluposti poslovno ispunjava?!

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
17:20 01.05.2018.

Dakle Karolina, ako netko vjeruje ovom napisku taj zbilja ima problema. A da ti malo skokneš na odmor?

DU
Deleted user
17:39 01.05.2018.

"Svi prićaju" možeš mislit,majko moja koje li gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije