Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plivački maraton

Poput Putina: Gradonačelnik Siska pokazao svoje isklesano tijelo

Rotary plivački maraton Sisak, portal (1)
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
23.02.2013.
u 13:26

Lanjski "Rotary Swimarathon" , sa 4.546 plivača iz 23 zemlje s pet kontinenata oborio je Guinnessov rekord u masovnosti plivača, pa su i lanjski sisački sudionici danas dobili potvrde o tom rekordu

U Sisku je danas održan Rotary plivački maraton, kojeg ova organizacija održava diljem svijeta. Više desetaka Siščana. uključujući i sisačkog gradonačelnika Dinka Pintarića, sudjelovala je u ovoj akciji koja ima i humanitarni cilj osvješćivanja borbe protiv dječje paralize.

Gradonačelnik Pintarić je pritom demonstrirao da je u odličnoj formi i pokazao svoje istrenirano tijelo.

Lanjski "Rotary Swimarathon" , sa 4.546 plivača iz 23 zemlje s pet kontinenata oborio je Guinnessov rekord u masovnosti plivača, pa su i lanjski sisački sudionici danas dobili potvrde o tom rekordu. Nadaju se da će i ovaj put srušiti rekord.

>>Veljko je želio proslaviti Hrvatsku pa je zato preplivao La Manche

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:52 25.02.2013.

Za svaku pohvalu to što vježba.

CC
cccccccccccc
16:18 25.02.2013.

A kolko vas je što ste se zgrčili od pogleda na muškarca! Baš ste jadni! Čovjeku svaka čast što se i kako se brine za sebe. Zato ga ljudi i vole! Znaju da tko se brine za sebe, brine see i za drugoga. A na ovom se vidi da se ne brine samo za svoju guzicu, kao većina političara. OVAJ JE BOME CIJELI ZA 5! Sve ćemo glasati za njega u Sisku!

Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:38 26.02.2013.

Koliki ego, katastrofa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije